01 / 05 / 2024

maslak sheratton otel

maslak sheratton otel

Bu yıl, Türkiye ve dünyanın önde gelen iş adamları ve finans otoritelerinin katılımıyla düzenlenecek olan 3. Finans Zirvesi EDUPLUS tarafından 28 Mart 2013’de “Maslak İstanbul Sheraton Otel”de gerçekleşecektir.

Somerset Maslak İstanbul tanıtıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maslak 1453 projesinin içerisinde yer alan 165 otel dairesiyle Somerset Maslak İstanbul oteli konutlarını ağırlıyor.

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Basın Expres Yolu otel yatırımlarının gözdesi!

İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak adlandırılan Basın Ekspres Yolu'nda 21 otel yatırımı bulunuyor. Üçüncü Havalimanı’na yakınlığı ile avantaj sağlayan bölgede yeni otel yatırımları da devam ediyor.

42 Maslak projesinin AVM'si 2017'de açılacak!

42 Maslak projesinde bir otel ve AVM yapılması planlanıyordu. Ancak turizmde yaşanan sıkıntılar nedeniyle otelden vazgeçen yatırımcılar, onun yerine AVM projesini hızlandırmaya karar verdi. Projenin AVM'si 2017 yılında açılacak.

Doğuş Grubu'ndan Maslak'a yeni otel!

Doğuş Grubu'nun Maslak'taki Bankalar Caddesi'ndeki gökdeleninin yıkımı tamamlanmak üzere. Grup yıkımı süren gökdelenin yerine yeni bir otel inşa etmeyi planlıyor. Otelin 2018 yılında tamamlanması hedefleniyor.

42 Maslak projesinde Berker by Hager ürünleri kullanıldı!

Mimari projelerini Metex Design’ın yaptığı 553 rezidans daire, ofis, otel ve alışveriş merkezinden oluşan ve Türkiye’nin en prestijli projelerinden biri olarak anılan 42 Maslak Projesi’nde Berker by Hager ürünleri tercih edildi..

42 Maslak'ta geri sayım başladı!

42 Maslak projesi 500 milyon dolarlık yatırım bedeliyle Bay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Teslimatların başladığı 42 Maslak'ta rezidans, home ofis, alışveriş merkezi ve otel birimlerinin tamamı 2015 yılında faaliyeti geçecek.

Maslak 42 projesi 2015 Eylül'de kapılarını açacak!

Maslak'ta yapılan 500 milyon dolarlık Maslak 42 projesi, kapılarını 2015 yılını Eylül ayında açacak. İçinde bir otel, rezidans, 100 mağazalık bir AVM, otel, gösteri ve sanat merkezinin yer alacağı 42 katlı projede dairelerin yüzde 50'si satıldı.

42 Maslak projesinde sona yaklaşılıyor!

Bay İnşaat tarafından hayata geçirilen 42 Maslak projesinde sona az kaldı. İnşaat çalışmaları devam eden 500 milyon dolarlık projede rezidans, home ofis, alışveriş merkezi (AVM) ve otel birimleri yer alıyor.

42 Maslak projesinin yüzde 50'si satıldı!

Maslak'ta yapılan 500 milyon dolarlık Maslak 42 projesi, kapılarını 2015 yılını Eylül ayında açacak. İçinde bir otel, rezidans, 100 mağazalık bir AVM, otel, gösteri ve sanat merkezinin yer alacağı 42 katlı projede dairelerin yüzde 50'si satıldı.

Ömer Faruk Başaran: İngiliz yatırımcılar, Türkiye'deki gündem nedeniyle tedirgin!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, " Ataşehir, Levent ve Maslak'ta otel ve AVM yapmak isteyen İngiliz yatırımcılar, Türkiye'deki gündem nedeniyle tedirgin " dedi...

Ömer Faruk Başaran: İngilizler, 200 milyon dolarlık yatırımı askıya aldı!

Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran' Ataşehir, Levent ve Maslak’ta otel ve AVM yapmak isteyen İngiliz yatırımcılar, Türkiye’deki gündem nedeniyle tedirgin' dedi...

Laz müteahhit Orhan Aydoğan Princess Otel’in kumarhanesini müzik stüdyosuna çevirdi!

Maslak’taki eski Princess Otel’in kumarhanesini 500 bin Euro yatırımla dünyada bir benzeri daha olmayan müzik stüdyosuna çeviren ‘laz müteahhit’, yüksek teknoloji sistemleri yerli-yabancı işadamlarına ve sanatçılara satıyor...

maslak sheratton otel Haberi

maslak sheratton otel


Bu yıl, Türkiye ve dünyanın önde gelen iş adamları ve finans otoritelerinin katılımıyla  düzenlenecek olan 3. Finans Zirvesi EDUPLUS tarafından 28 Mart 2013’de “Maslak İstanbul Sheraton Otel”de gerçekleşecek.  Zirvede dünyanın önde gelen markalarının üst düzey finans yöneticileri tarafından, yenilikçi teknolojiler, krizden korunma yöntemleri ve gelecek ekonomi öngörüleri gibi önemli konular mercek altına...