21 / 05 / 2024

Masoud Soltanpour

Masoud Soltanpour

Öztaş Proje Yönetimi ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Masoud Soltanpour, Seyed Majıd Ahanchian, Mousa Hosseinzadeh tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu.

Metin Katalist Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Katalist Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Abdı tarafından kuruldu.

Avantgarde Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avantgarde Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Masoud Beygı ve Sepıdeh Mırzaeı Fard ortaklığında kuruldu.

Alm Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Alm Emlak Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ala'a Masoud Y. Al-Agha ve Alaeldeen M. Yahya Al-Agha ortaklığında kuruldu.

Good Gasht Emlak Turizm Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Good Gasht Emlak Turizm Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Masoud Yarı tarafından kuruldu.

Dnn Yapı Taahhüt Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dnn Yapı Taahhüt Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Masoud Mahmoud Pour tarafından kuruldu.

Orıen Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Orıen Group Gayrimenkul Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Hamıdı tarafından kuruldu.

Nili İstanbul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nili İstanbul İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Masoud Samandary, Mohammad Saeed Fakırzada ve Mohammad Yama Shaghası ortaklığında kuruldu.

Quattro Group Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quattro Group Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Alı Salıanı, Amır Masoud Teımoorı, Bahman Taghavırostamı, Mehdı Salyanı ve Omıdreza Khademı ortaklığında kuruldu.

Mp Dreams Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mp Dreams Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Sheiki ve Pouya Sheiki tarafından kuruldu.

Pride International Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pride International Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Maged Mohamed F.Hamed Masoud, Omar Abdelfatta Omar Muhamed Khedr ve Ramy Mohamed A. Mohamed ortaklığıyla kuruldu.

Artvin Global İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artvin Global İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Akbarı Borazjani tarafından kuruldu.

Red Travel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red Travel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayanollah Ramezanı, Masoud Karımkhanı ve Mesut Atasoy ortaklığıyla kuruldu. 

Isatıs Desıng Mimarlık Ve Dekorasyon İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Isatıs Desıng Mimarlık Ve Dekorasyon İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Amını tarafından kuruldu. 

Masoud Soltanpour Haberi

Masoud Soltanpour

Öztaş Proje Yönetimi ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Masoud Soltanpour, Seyed Majıd Ahanchian, Mousa Hosseinzadeh tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu. 


Öztaş Proje Yönetimi ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri ve diğer ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla her türlü malın ithalat,ihracat dahili ve harici ticaret yapmak. 2- Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 3- Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 4- Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. 5- Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre...