16 / 05 / 2024

Mastaş makine parkuru

Mastaş makine parkuru

Malatya'da beton yapı elemanları üzerinde faaliyet gösteren ve teknolojiyi yakından takip eden Mastaş, ASTAŞ (Malatya Beton Mamülleri İnş -İnş Taah. Müh. San ve Tic. Anonim Şirketi) makine parkurunu yeniledi.

Çatısında 650 metre yürüyüş parkuru bulunan Göztepe'nin stadyumu açıldı!

Göztepe’nin beklenilen Gürsel Aksel Spor ve Sağlık Yaşam Merkezi, açılış maçıyla taraftarına ve İzmirlilere hizmet vermeye başladı. Merkezin çatısında bulunan 650 metrelik yürüyüş parkuru dikkat çekiyor.

Lin İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lin İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ataş tarafından kuruldu. 

Duramach Makine Otomasyon Sistemleri Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duramach Makine Otomasyon Sistemleri Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öztozan, Kenan Duran, Levent Güner, Michael Dostal ve Süleyman Hilmi Koçak tarafından kuruldu. 

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nero Hasar Onarım Endüstriyel Makine Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nero Hasar Onarım Endüstriyel Makine Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ozan Sarıkaya tarafından kuruldu.

Metom İnşaat Makine Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metom İnşaat Makine Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Celayir ve Oğuzhan İkiz ortaklığında tarafından kuruldu.

TEG Makine İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TEG Makine İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadiköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Ercan Gümüşgerdanlı tarafından kuruldu.

Scandin Turkey Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scandin Turkey Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Eray Yüceer ve Ertan Tezgül ortaklığında kuruldu.

Okan Makine Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Okan Makine Yapı Sanayi Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Yaşın tarafından kuruldu.

Boğaziçi Makine İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Boğaziçi Makine İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Boğaziçi Makine İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'e taşındı. 

Yapı işleri inşaat, makine ve elektrik tesisatı tebliğinde değişiklik metni!

Yapı İşleri İnşaat, Makine Ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ’De Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi...

Okay Memiş: Palandöken'e bisiklet parkuru yapmayı hedefliyoruz!

Erzurum Valisi Memiş, "Hedefimiz Palandöken'i biraz daha dizayn edip orada bütün vatandaşlarımıza açık bir bisiklet parkuru yapmak." ifadelerini kullandı...

Labomak Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Labomak Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de Doğan Başoğlu tarafından kuruldu. 

Mastaş makine parkuru Haberi

Mastaş makine parkuru


14 bin 650 metrekarelik bir alanda faaliyetlerini sürdüren Mastaş, tanıtım ve pazarlamaya ağırlık verecek. İnşaat sektöründe 20 yıldır Malatya'da beton yapı elemanları üzerinde faaliyet gösteren ve teknolojiyi yakından takip eden Mastaş, ASTAŞ (Malatya Beton Mamülleri İnş -İnş Taah. Müh. San ve Tic. Anonim Şirketi) makine parkurunu yeniledi. Müşterilerine her zaman kaliteli hizmet sunan şirket, kapasitesini daha da artıracak. 

Faaliyetlerini anlatan Mastaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Banu Algül Şeftalicioğlu, modern tesisleriyle kendi alanlarındaki iddialarını sürdürdüklerini belirtti. İnşaat sektöründe kalitenin ön planda olması gerektiğini vurgulayan Şeftalicioğlu "'Ne olursa olsun yeter ki satayım' düşüncesi olduğu sürece, insanlarımız da kalite bilinci oluşmaz. Bu da merpen altı üretime ortam sağlayacağı gibi biz ve bizim gibi çalışan, daha doğrusu kaliteyi ön planda tutan firmalara engel teşkil...