29 / 04 / 2024

Mastaş makine parkurunu yeniledi!

Mastaş makine parkurunu yeniledi!

Malatya'da beton yapı elemanları üzerinde faaliyet gösteren ve teknolojiyi yakından takip eden Mastaş, ASTAŞ (Malatya Beton Mamülleri İnş -İnş Taah. Müh. San ve Tic. Anonim Şirketi) makine parkurunu yeniledi.




14 bin 650 metrekarelik bir alanda faaliyetlerini sürdüren Mastaş, tanıtım ve pazarlamaya ağırlık verecek. İnşaat sektöründe 20 yıldır Malatya'da beton yapı elemanları üzerinde faaliyet gösteren ve teknolojiyi yakından takip eden Mastaş, ASTAŞ (Malatya Beton Mamülleri İnş -İnş Taah. Müh. San ve Tic. Anonim Şirketi) makine parkurunu yeniledi. Müşterilerine her zaman kaliteli hizmet sunan şirket, kapasitesini daha da artıracak. 

Faaliyetlerini anlatan Mastaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Banu Algül Şeftalicioğlu, modern tesisleriyle kendi alanlarındaki iddialarını sürdürdüklerini belirtti. İnşaat sektöründe kalitenin ön planda olması gerektiğini vurgulayan Şeftalicioğlu "'Ne olursa olsun yeter ki satayım' düşüncesi olduğu sürece, insanlarımız da kalite bilinci oluşmaz. Bu da merpen altı üretime ortam sağlayacağı gibi biz ve bizim gibi çalışan, daha doğrusu kaliteyi ön planda tutan firmalara engel teşkil eder. Ayrıca haklı mücadelemiz sonuçsuz kalır" dedi. Önümüzdeki sürece ilişkin planlarına değinen Banu Algül Şeftalicioğlu, ''Kurumsal yapımımızın hizmet, üretim ve yönetim süreçlerini daha etkili bir şekilde kullanıp, tanıtım ve pazarlamaya ağırlık vereceğiz" bilgisini verdi. 

Resmi kurum ve kuruluşlara, inşaat firmalarına, park ve bahçelerin çevre düzenlenmesi, göze hoş gelebilecek yerlerin yapımı konusunda hizmet sunduklarını söyleyen Banu Algül Şeftalicioğlu, "İnşaat sektörü hızla ilerliyor. Peyzaj mimarisinin ve inşaat sektörünün vazgeçilmez parçaları haline gelen beton yapı elemanlarının kolay kullanımı, uzun ömürlü ve az masraflı oluşu nedeniyle oldukça talep görüyor. Bunlar uzun yıllar her türlü doğa şartına ve ağır yüke dayanan sağlamlığa sahip. Biz de bu doğrultuda firma olarak ürün yelpazemizi ve makine parkurumuzu yeniledik ve hizmet kalitemizi artırdık" diye konuştu. 


Ticari Hayat


Geri Dön