15 / 05 / 2024

mastaş kapasitesini artıracak mı

mastaş kapasitesini artıracak mı

Malatya'da beton yapı elemanları üzerinde faaliyet gösteren ve teknolojiyi yakından takip eden Mastaş, ASTAŞ (Malatya Beton Mamülleri İnş -İnş Taah. Müh. San ve Tic. Anonim Şirketi) makine parkurunu yeniledi.

Mastaş kapasite artırımına gidiyor!

İnşaat sektöründe 20 yıldır Malatya'da beton yapı elemanları üzerinde faaliyet gösteren ve teknolojiyi yakından takip eden Mastaş, makine parkurunu yeniledi. Müşterilerine her zaman kaliteli hizmet sunan şirket, kapasitesini daha da artıracak.

SANKO Enerji, rüzgarda kapasitesini artıracak

SANKO Enerji Grubu, Akyel 1 ve Akyel 2 RES’de kapasite artırımlarını rüzgar türbini üreticilerinden Danimarka merkezli Vestas’ın EnVentus platformundan tedarik edeceği 6.2 MW gücünde V162 model 4 türbinle yapacak.

İslam Memiş açıkladı! Altın ve dolar ne zaman düşecek, FED faiz artıracak mı?

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, “Altın ve dolar düşecek mi, FED faiz artıracak mı?” sorularına yanıt vererek yatırımcılara tavsiyede bulundu.

Acarlar, 2021'de gayrimenkul ihracatını artıracak!

Gayrimenkul İhracatında 2020 yılında önemli hedeflere ulaştıklarını söyleyen Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, 2021 yılında hedef ülke sayısı ve ciro hedeflerini artırdıklarını dile getirdi. 

Nurol GYO 295 milyon TL'lik çıkarılmış sermayesini artıracak!

Nurol GYO'nun 400 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla, toplam 295 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin, toplam satış hasılatı 190 milyon TL olacak şekilde pay satış fiyatına göre hesaplanacak toplam nominal sermaye tutarı kadar artırılmasına karar verdi.

Avrasya GYO sermayesini artıracak! 15 Aralık'a kadar ek süre!

Avrasya GYO'nun 2020/28 sayılı Sermaye Piyasası Bülteni'nde yapacak olduğu sermaye artırımına ilişkin olarak tamamlanması gereken hususlar belirtildi. 

İntema İnşaat sermayesini 22 milyon TL'ye artıracak!

İntema İnşaat, sermayesinin tamamına sahip olduğu bağlı ortağı İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri'nin 34 milyon 500 bin TL olan ödenmiş sermayesinin 7 milyon TL'ye indirilmesine ve 22 milyon TL'ye artırılmasına karar verdi. 

Peker GYO sermayesini 253 milyon TL'ye artıracak!

Peker GYO A.Ş.'nin İç Kaynaklardan Bedelsiz Sermaye Artırım Başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu'nun 2 Eylül 2020 tarihli toplantısında onaylanarak 2020/54 sayılı bülteninde yayınlandı. 

Finike Belediyesi beton santralinin kapasitesini artırdı!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediyeye ait hazır beton tesisine yatırım yaparak, üretim kapasitesini 2.5 kat artırdı.

Knitss mağaza sayısını artıracak!

Geçtiğimiz ay Ankara Armada AVM'de mağaza açan Knitss mağaza sayısını artırmayı hedefliyor...

Beyoğlu Kültür Yolu projesi İstanbul'un cazibesini artıracak!

Galataport'tan Taksim Meydanına uzanan "Beyoğlu Kültür Yolu" projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. İstanbul'un cazibesini artırması hedeflenen projenin tüm mekanlarında çalışmalar sürüyor.

Kanal İstanbul deprem riskini artıracak mı?

Naci Görür, "Kanal demek orada 300-500 bin bina daha yapılması demek. Deprem bekleyen yerde yapılmaması gereken en önemli şey nüfus yoğunluğunu artırmaktır" dedi... 

Suudi Arabistan petrol üretim kapasitesini artıracak!

Suudi Arabistan, ham petrol üretim kapasitesini günlük 1 milyon varil artırmak için milli petrol şirketi Saudi Aramco'ya talimat verdi.

Devlet desteği 'öğrenci evleri satışları'nı artıracak!

Devletin ilk kez ev sahibi olmak isteyenler için sağladığı desteklerin artması, alternatif gayrimenkul sektörünü canlandıracak ve öğrenci evleri satışlarını tetikleyecek.

mastaş kapasitesini artıracak mı Haberi

mastaş kapasitesini artıracak mı


14 bin 650 metrekarelik bir alanda faaliyetlerini sürdüren Mastaş, tanıtım ve pazarlamaya ağırlık verecek. İnşaat sektöründe 20 yıldır Malatya'da beton yapı elemanları üzerinde faaliyet gösteren ve teknolojiyi yakından takip eden Mastaş, ASTAŞ (Malatya Beton Mamülleri İnş -İnş Taah. Müh. San ve Tic. Anonim Şirketi) makine parkurunu yeniledi. Müşterilerine her zaman kaliteli hizmet sunan şirket, kapasitesini daha da artıracak. 

Faaliyetlerini anlatan Mastaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Banu Algül Şeftalicioğlu, modern tesisleriyle kendi alanlarındaki iddialarını sürdürdüklerini belirtti. İnşaat sektöründe kalitenin ön planda olması gerektiğini vurgulayan Şeftalicioğlu "'Ne olursa olsun yeter ki satayım' düşüncesi olduğu sürece, insanlarımız da kalite bilinci oluşmaz. Bu da merpen altı üretime ortam sağlayacağı gibi biz ve bizim gibi çalışan, daha doğrusu kaliteyi ön planda tutan firmalara engel teşkil...