16 / 05 / 2024

mastaş kapasite artırımı

mastaş kapasite artırımı

Malatya'da beton yapı elemanları üzerinde faaliyet gösteren ve teknolojiyi yakından takip eden Mastaş, ASTAŞ (Malatya Beton Mamülleri İnş -İnş Taah. Müh. San ve Tic. Anonim Şirketi) makine parkurunu yeniledi.

Mastaş, kapasite artırımına gidiyor!

İnşaat sektöründe 20 yıldır Malatya'da beton yapı elemanları üzerinde faaliyet gösteren ve teknolojiyi yakından takip eden Mastaş, ASTAŞ (Malatya Beton Mamülleri İnş -İnş Taah. Müh. San ve Tic. Anonim Şirketi) makine parkurunu yeniledi...

Mastaş kapasite artırımına gidiyor!

İnşaat sektöründe 20 yıldır Malatya'da beton yapı elemanları üzerinde faaliyet gösteren ve teknolojiyi yakından takip eden Mastaş, makine parkurunu yeniledi. Müşterilerine her zaman kaliteli hizmet sunan şirket, kapasitesini daha da artıracak.

Antalya Havalimanı'nda kapasite artırılacak!

Antalya Havalimanı'nın Kapasite Artırımına Yönelik İlave Yatırımların Yapımı ile İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerin İşletme Haklarının Kiraya verilmesi işi ihale edilecek.

Faiz artırımı baskısı gayretleri beyhude bir çabadır!

TÜBA Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomideki kısa süreli manipülasyonlarla faiz artırımı baskısını meşrulaştırma gayretlerini beyhude bir çaba olarak görüyorum." ifadelerini kullandı. 

İhlas Holding'ten sermaye artırımı açıklaması!

İhlas Holding, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. nin yapmakta olduğu bedelli sermaye artırımına, sermaye oranında katılmaya karar verdi.

Halk GYO'nun sermaye artırımı onaylandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2016 yılı karından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

Akiş GYO Aksu Real Estate sermaye artırımı bildirisini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO Aksu Real Estate sermaye artırımı bildirisini yayınladı.

Vakıf GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı.

Doğuş GYO sermaye artırımını tescil etti!

Doğuş GYO, bedelsiz sermaye artırımına ilişkin tescil işlemini açıkladı. Karar, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Doğuş GYO'nun bedelsiz sermaye artırımı onaylandı!

Doğuş GYO'nun bedelsiz sermaye artırım başvurusu 9 Mayıs 2017 tarihinde onaylandı. Firma bu kararı KAP'a bildirdi.

Akiş GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı.

İş GYO'dan bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK onayı açıklaması!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK onayı açıklaması yaptı.

İş GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı.

Diyarbakırlı müteahhitler yüzde 25 emsal artırımı istiyor!

Diyarbakır’ın birçok ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binalar yapılmadığı için vatandaşlar mağdur olmaya devam ederken müteahhitler yüzde 25 emsal artırımı talep ediyor.

JP Morgan, FED'den 3 kez faiz artırımı bekliyor!

JP Morgan, Fed'in çok yakın zamanda bir faiz artırımı yapmaya hazırlandığını savunarak, JP Morgan'ın ABD baş ekonomisti Michael Feroli; "Fed'in bu yıl yapacağı faiz artırımı sayısına ilişkin tahminimizi 2'den 3'e çıkarıyoruz." dedi.

mastaş kapasite artırımı Haberi

mastaş kapasite artırımı


14 bin 650 metrekarelik bir alanda faaliyetlerini sürdüren Mastaş, tanıtım ve pazarlamaya ağırlık verecek. İnşaat sektöründe 20 yıldır Malatya'da beton yapı elemanları üzerinde faaliyet gösteren ve teknolojiyi yakından takip eden Mastaş, ASTAŞ (Malatya Beton Mamülleri İnş -İnş Taah. Müh. San ve Tic. Anonim Şirketi) makine parkurunu yeniledi. Müşterilerine her zaman kaliteli hizmet sunan şirket, kapasitesini daha da artıracak. 

Faaliyetlerini anlatan Mastaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Banu Algül Şeftalicioğlu, modern tesisleriyle kendi alanlarındaki iddialarını sürdürdüklerini belirtti. İnşaat sektöründe kalitenin ön planda olması gerektiğini vurgulayan Şeftalicioğlu "'Ne olursa olsun yeter ki satayım' düşüncesi olduğu sürece, insanlarımız da kalite bilinci oluşmaz. Bu da merpen altı üretime ortam sağlayacağı gibi biz ve bizim gibi çalışan, daha doğrusu kaliteyi ön planda tutan firmalara engel teşkil...