16 / 05 / 2024

maşuk konutları ne zaman teslim edilir

maşuk konutları ne zaman teslim edilir

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Maşuk bölgesinde kapsamlı incelemelerde bulunarak, Maşuk konutları ve ulaşım yollarıyla ilgili toplantı yaptı. Güvenç, "Maşuk'un 8 kilometrelik yolunu asfaltlıyoruz" dedi

TOKİ 100 bin konut Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Karaköprü Maşuk 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Karaköprü Maşuk 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Karaköprü Maşuk 2020 son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Şanlıurfa Maşuk 2. Etap TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap projesindeki konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Maşuk projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Maşuk konutlarında teslimler başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Şanlıurfa Maşuk’ta hayata geçirilen az katlı yatay mimari ile yükselen konutlar teslim edilmeye başlandı. 

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Konutları'nda teslimler başladı!

TOKİ güvencesiyle Şanlıurfa Maşuk'ta inşa edilen konutların teslimine başlandı. TOKİ Başkanı Turan, "İnşasını tamamladığımız 528 konutumuzu 2-27 Temmuz'da hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi...

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Konutları’nda yeni etap tamamlanıyor!

Şanlıurfa Maşuk’ta 6 bin 307 konuttan oluşan yeni yerleşim projesinde 5’inci etaptaki çalışmalar hız kazandı. Bölgedeki konutların sonbaharda sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Maşuk 5. Bölge 1. Etap'ta yer alan konutları bugün itibariyle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Etap projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

10 Ekim 2017 Maşuk 5. Bölge 1. Etap 2+1 sonucu!

10 Ekim 2017 Maşuk 5. Bölge 1. Etap 2+1 sonucu bugün açıklanacak. Projede yer alan konutlar için en düşük taksit bedeli 272,46 TL olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura çekilişi 10 Ekim'de!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura çekilişi 10 Ekim'de gerçekleştirilecek. Projede yer alan konutlar için başvurular 18 Eylül'de başlıyor.

Maşuk 5. Bölge TOKİ başvuru tarihleri ne zaman?

Maşuk 5. Bölge TOKİ başvuruları 18 Eylül itibariyle başlıyor. Proje 652 konuttan meydana geliyor.

maşuk konutları ne zaman teslim edilir Haberi

maşuk konutları ne zaman teslim edilir


Şehrin önünü açacak bir alan olduğunu ve bu alanda Büyükşehir Belediye olarak özverili çalışmalar yürüttüklerini belirten Güvenç; "Maşuk şehrimizin gelişimi açısından önemli bir bölge, uzun yıllardır önceki belediyemiz ve Toki birlikte çalışıyorlardı. Bizlerin de o dönem girişimi ile burada 2900 konut ihalesi yaptırdık. Ayrıca Belediyemizin ihalesini yaptığı inşaatı devam eden 600 konut var. Maşuk'un 8 kilometrelik yolunu asfaltlıyoruz. Ayrıca 280 konutu da Haziran ayı sonunda teslim edeceğiz. Bunlarla ilgili müteahhit firma ve arkadaşlarımızla durum değerlendirmesi yaptık.  Hayırlı olsun" diyerek müjde verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Maşuk yolunda yapılan asfaltlama sistemi İstanbul Büyükşehir Belediyesinin uyguladığı kod sistemi ile aynı sistemde yapılıyor. 

İncelemelere ve toplantıya Başkan Güvenç'in yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar Daire Başkanları ve firma yetkilileri katıldı 


Yeni Urfa...