15 / 05 / 2024

Matt Bellamy

Matt Bellamy

Oyuncu Kate Hudson ve şarkıcı Matt Bellamy çifti, düğünden önce kendilerine 17 milyon dolara lüks bir malikane satın aldı!

Matt Dizayn Mimarlık Danışmanlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matt Dizayn Mimarlık Danışmanlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Sarıkaya tarafından kuruldu.

Matt Damon Los Angeles'taki evi için 17.9 milyon dolar istiyor!

Matt Damon'ın Los Angeles'ta bulunan evine herhangi bir teklif gelmeyince 216 günün ardından fiyatta 3.1 milyon dolar indirim yaptı.

Matt Plus Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Matt Plus Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Mehmandoost tarafından kuruldu.

Matt Damon New York’ta 16,75 milyon dolara daire aldı!

Ünlü oyuncu Matt Damon, bir çok Hollywood yıldızının da tercihi olan New York Brooklyn Heights çevresinde tam olarak 16.75 milyon dolara bir çatı katı daire satın aldı...

İşte Dubai'de gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajları!

Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ajansı CEO’su Matt Jarar ve MAG Property Development CEO’su Talal M. AlGaddah Dubai'de gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı.

Farah Istanbul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farah Istanbul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abıer Kassem, Ahmad Mattaıt, Fahed Mattıt ve Adem Tüccar ortaklığında 220 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Matt Internatıonal Mimarlık Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matt Internatıonal Mimarlık Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Metin Ercan ve Aykut Böyüker ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

Matt LeBlanc, Los Angeles’taki villasını 8.75 milyon dolara satıyor!

Oyuncu Matt LeBlanc, Los Angeles’ta yer alan villasını 8.75 milyon dolardan (yaklaşık 26 milyon TL) satışa çıkardı. ABD’li aktör, İspanyol tarzdaki evinde dört yatak odası ve dört banyo bulunuyor.

İşte Laura ve Matt çiftinin 11 metrekarelik doğayla içiçe evi!

Son zamanlarda oldukça popüler olan bu yöntem, ABD'de yüzlerce çiftin hayatını değiştirmiş durumda. Şehir hayatından vazgeçen, minik evlerinde doğa ile iç içe yaşayıp, minimum masrafla sürdürüyor. İşte o ev...

İşte ABD'deki 11 metrekarelik ev!

Son zamanlarda oldukça popüler olan bu yöntem, ABD'de yüzlerce çiftin hayatını değiştirmiş durumda. Bu akıma dahil olanlardan birisi de yeni evli çift Laura ve Matt. İşte çiftin Kuzey Carolina’daki 11 metrekarelik evleri...

Matt Topham ve Casey Carrington 8 odalı malikane inşa ettiriyor!

İngiltere'de lotodan 45 milyon sterlin kazanan Matt Topham ve Casey Carrington malikane inşa ettiriyor

Matt Damon, Miami Beach'teki köşkünü 20 milyon dolara satıyor!

Hollywood yıldızı Matt Damon, 2005 yılında 10.3 milyon dolara satın aldığı Miami Beach'teki köşkünü 20 milyon dolara satışa çıkardı...

Kate Hudson ve Matt Bellamy, 17 milyon dolara malikane aldı!

Oyuncu Kate Hudson ve şarkıcı Matt Bellamy çifti, düğünden önce kendilerine 17 milyon dolara lüks bir malikane satın aldı!

Matt Bellamy Haberi

Matt Bellamy

Hollywood'un en güzel kadınlarından biri olan Kate Hudson ve Muse grubunun solisti Matt Bellamy, 2010 yılından bu yana mutlu bir beraberlik sürdürüyor. 


ÜNLÜ KOMŞULARI VAR 

Nişanlandıktan hemen sonra ilk çocuklarını kucaklarına alan çift, düğünlerinden önce uygun bir evin arayışı içine girdi. Zamanlarının büyük bir kısmını Los Angeles'ta geçiren çift, çocuklarının daha sade ve daha çok sanatla iç içe yaşayabileceği bir yere taşınma kararı aldı. Hudson, yakın arkadaşı Gwyneth Paltrow ve Coldplay grubunun solisti Chris Martin'in huzurlu yaşantısını kendilerine örnek alarak Londra'da bir malikane satın aldı. 6 katlı lüks malikanenin içinde havuzdan sinemaya kadar her şey bulunuyor. Oğulları Bingham için de, Londra'nın muhteşem bir yer olduğunu düşünen çift, Paul McCartney ve Sienna Miller'a da komşu...