29 / 06 / 2024

Mauritius izmirliler

Mauritius izmirliler

Dünyanın önde gelen turizm merkezlerinden Mauritius Cumhuriyeti'nin Sanayi ve Ticaret Bakanı Cader Sayed Hossen, İzmirli genç iş adamlarını, ülkesinin hızla büyüyen ekonomisinden pay almaya çağırdı...

İzmirliler dikkat! Kiraların en yüksek ve en düşük olduğu ilçeler hangileri?

2014 yılında kurulan ve emlakçıların sıkça başvurduğu Endeksa platformunun güncel verilerine göre, İzmir’de kiralık konut fiyatlarının en yüksek ve en düşük olduğu ilçeler belli oldu. 

İzmirliler dikkat! TOKİ yeni tarihi duyurdu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre İzmir Kiraz Millet Bahçesi projesi 15 Nisan'da ihaleye çıkacak. 

İzmirliler konut sitesi aidatlarıyla savaşıyor! Aidatlar 9 bin 500 TL'ye kadar yükseldi...

İzmir’deki gayrimenkul aidat bedelleri mercek altına aldı. İzmir’de aidatların 1600 ila 9500 TL arasında değiştiği belirtildi.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta tamam! İzmirliler işte o metronun geçeceği duraklar! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 7 Şubat 2024 tarihinde açılacağını açıkladığı Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattındaki çalışmalada inceleme yaptı. Peki Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu hangi duraklardan geçecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den konut bekleyen İzmirliler dikkat! Yeni proje için tarih resmen açıklandı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir projesi için yeni tarih resmen açıklandı. TOKİ İzmir projesinde 271 konut ve 12 adet dükkan yer alacak.

İzmirliler dikkat! Binaların yapı durum tespiti için başvurular başladı! Binalara deprem karnesi verilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, şehir genelindeki binaların yapı durum tespiti için başvuru süreci resmen başlatıldı. İşte ayrıntılar...

İzmirliler çıldırmış olmalı! Tarkan manzaralı balkon 500 dolar!

Ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu’nun İzmir Gündoğdu Meydanı’nda vereceği konseri izdiham yaşamadan izlemek isteyen İzmirliler, meydana bakan balkonları kiralamaya başladı. Akşam 7’den gece 12.00’ye kadar sürecek kiralamalar 500 doları buluyor.

TOKİ İzmir projesi için tarih belli oldu! İzmirliler hemen bu tarihe bakın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi planlayan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesi için start verdi. İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

İzmirliler kentsel dönüşüm çalışmalarından memnun mu?

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel, bugünkü yazısında kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. İşte o yazı...

Deprem Sonrası ev sahibi olmak İsteyen İzmirliler, en çok Birikimevim Bornova Şubesi’ne başvurdu!

30 Ekim tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında İzmir halkınınım konut için tercih ettiği bölgelerin başında Bornova yer alıyor. Birikimevim, depremin ardından yeni bir ev sahibi olmak için başvuranların oranının yüzde 25 arttığını açıkladı.

İzmirliler deprem sonrası Aliağa, Alaçatı ve Torbalı'da ev aradı!

Zingatcom, İzmir'de yaşanan depremden sonra en çok ev ve arsa aranılan ilçeleri inceledi. 

İzmirliler'in konut ihtiyacı karşılanacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, gelecek dönemde hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı. Zeybekci, İzmirliler'e yerinde dönüşüm sözü verdi.

Basmane Çukuru projesini İzmirliler seçecek!

Folkart, 9 Eylül'de TMSF'den tapusunu alıp inşaatına başladığı alanla ilgili seçtiği 3 mimari projeyi, önümüzdeki hafta İzmirliler'in tercihine sunmaya hazırlanıyor.

Mauritius izmirliler Haberi

Mauritius izmirliler

Dünyanın önde gelen turizm merkezlerinden Mauritius Cumhuriyeti'nin Sanayi ve Ticaret Bakanı Cader Sayed Hossen, İzmirli genç iş adamlarını, ülkesinin hızla büyüyen ekonomisinden pay almaya çağırdı. İGİD Başkanı Mehmet Timuroğlu, Mauritius'un canlı turizm potansiyeli ve yüksek tüketimi ile ciddi alternatif pazar olduğuna dikkat çekti.


Hint Okyanusu'nda ada devleti olan Mauritius Cumhuriyeti'nin Sanayi ve Ticaret Bakanı Cader Sayed Hossen, İGİD üyeleri ile bir araya geldi. İEF 'ye katılmak üzere ESİDEF 'in (Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İş Adamları Federasyonu) konuğu olarak İzmir'e gelen Cader Sayed Hossen, İGİD'in (İzmir Genç İş Adamları Derneği) Gaziemir'deki binasında yapılan toplantıda ülkesindeki iş ve ticaret imkanlarını tanıttı, yatırım çağrısı yaptı.


"MAURİTİUS'DA ÜRETİN AFRİKAYA VERGİSİZ SATIN"

Geleceğin Hong Kong ve Singapur'u olarak nitelendirilen Mauritius'un turizm ve bağlı sektörleri başta...