01 / 05 / 2024

Mavera Konutları son durum

Mavera Konutları son durum

Topuzlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen projede teslimler hemen yapılıyor. Mavera Konutları'nda daire alanları 91 ile 106 metrekare arasında değişiyor.

70 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Prefabrik konutlar son zamanların en beğenilen ve tercih edilen yapıları arasındadır. Vatandaşlar, prefabrik evlerin metrekare metrekare ne kadar olduğunu sorguluyor.

Trabzon'da konutlar son 1 yılda yüzde 13.77 değer kazandı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın güncel verilerine göre Trabzon‘da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 13.77 oranında değer kazandı.

Çeşme son 4 yılda yüzde 132 değerlendi!

Alaçatı‘da konut fiyatları 780 bin TL'den başlıyor. Endeksa'nın verilerine göre Çeşme‘de konutlar son 1 yılda yüzde 28 değer kazandı.

Karat 34 Konutları son fiyat listesi!

Karat 34 Konutları son fiyat listesi 304 bin TL'den başlıyor. Konutların yanı sıra ofislere de yer verilen projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Kayaşehir Park Mavera Konutları 3 satılık!

Park Mavera 3 projesi İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de Makro İnşaat ve TOKİ ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede daireler 2020 yılında teslim edilecek...

Park Mavera Konutları 3 fiyat listesi!

Makro İnşaat ve TOKİ ortaklığıyla hayata geçirilen Park Mavera 3 projesi toplam 723 daireden oluşuyor. Projede daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor...

TOKİ Düzce Camikebir son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Düzce Camikebir Konutları son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 138 adet konut bulunuyor.

Referans Bahçeşehir Konutları son güncel fiyat listesi!

Referans Bahçeşehir Konutları Kiler GYO tarafından İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor. Fiyatların 340 bin TL'den başladığı projede konut ve ticari alanlardan oluşuyor...

3. Etap Gebze Emlak Konutları son başvuru!

Başvuru dönemi bugünden itibaren başlayan 3. Etap Gebze Emlak Konutları'nda daireler kura çekilişi ile satılacak. Peki 3. Etap Gebze Emlak Konutları son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Manisa Demirci Konutları son başvuru tarihi!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede 67 adet daire mevcut. İşte TOKİ Manisa Demirci Konutları son başvuru tarihi...

TOKİ Denizli Karahayıt Konutları son başvuru günü!

Denizli Karahayıt 258 Adet Toplu Konut Projesi dahilinde 80 adet Standart konut açık satış usulü ile 1 Eylül – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında satışa sunuluyor.

TOKİ Ordu Mesudiye Konutları son başvuru tarihi!

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan proje 12 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Ordu Mesudiye Konutları son başvuru tarihi...

TOKİ Konya Hüyük Konutları son başvuru günü!

Konya Hüyük TOKİ projesinde 33 adet konut satışta. İşte TOKİ Konya Hüyük Konutları son başvuru günü...

Mavera Konutları son durum Haberi

Mavera Konutları son durum

Mavera Konutları projesinde toplamda 80 daire yer alıyor. 3 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede dairelerin büyüklükleri 91 metrekareden başlıyor ve 106 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Alternatif daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salondan meydana geldiği Mavera Konutları konum olarak E-5 ve TEM'e yakın konumuyla dikkat çekiyor. Birçok ulaşım imkanına sahip proje metrobüse 500 metre yürüme mesafesinde ve İETT durağına yakın konumda bulunuyor.


2+1 dairelerin 1.000 liradan kiracı bulması beklenen Mavera Konutları projesi Marmara Park AVM'ye, Media Markt, CarrefourSA'ya da yakın bir alanda yer alıyor. 


Topuzlar İnşaat imzasıyla yükselen Mavera Konutları projesi 13 katlı 2 bloktan oluşuyor. Projede 2+1 daireler 91 ile 96, 3+1 daireler 106 metrekare olarak dizayn edildi. 



Adres : Güzelyurt Mah. Orhangazi Cad. No:8 Esenyurt/İstanbul


İletişim Bilgileri

Web :...