05 / 05 / 2024

Mavera Park ne zaman teslim

Mavera Park ne zaman teslim

Mavera Park Başakşehir projesinde daire bedelinin yüzde 70'ine kadar kredi kullanılabiliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. İşte Mavera Park güncel fiyat listesi...

Mavera Park ne zaman teslim?

Mavera Park ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Başakşehir Mavera Park projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

Taksim Gezi Parkı ne olacak?

Taksim Gezi Parkı’nın İBB'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Gezi Parkı için yeni projeler hayata geçireceği iddia edildi.

Başakşehir Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi! 

Başakşehir'de inşa edilen Park Mavera 4 Lounge projesinde daire teslimleri 2022'de yapılacak. 4 blok olarak yükselen proje Başakşehir'in merkezinde yer alıyor. Peki Park Mavera 4 Lounge'da daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Park Mavera 4 Lounge dairelerinin fiyatları...

Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge fiyatları!

Makro İnşaat, Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge projesini hayata geçiriyor. Projede 4+1, 5+1, 6+1 normal ve 4+1'den 9+2'ye kadar dubleks daireleri bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge daire fiyatları...

Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi! 

Tamamı millet bahçesi manzaralı Park Mavera 4 Lounge projesinde ön talep toplanıyor. 4+1, 5+1, 6+1 ve 9+2'ye kadar dubleks dairelerin yer aldığı projede fiyatlar minimum 2 milyon 186 bin TL olarak belirlendi. Peki diğer dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi...

İzmir İstinye Park ne zaman açılacak?

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Mayıs 2020'de hizmete açılması planlanıyor. Proje Orjin Grup imzası taşıyor.

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Kayaşehir Park Mavera 3 teslim tarihi!

Park Mavera 3 projesi Makro ve TOKİ ortaklığıyla Başakşehir Kayaşehir'de inşa ediliyor. Kayaşehir Park Mavera 3 teslim tarihi ne zaman?

Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikası borsada işlem görmeye başladı!

Vakıf Yatırım Genel Müdürü Kemal Şahin, bugün itibariyle borsada işlem görmeye başlayan TOKİ-Park Mavera 3 Projesi’ne ait gayrimenkul sertifikalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Park Mavera 2. etap fiyatları ne kadar?

Park Mavera 2 projesinde 0,79 faizle 20 yıl taksit imkanı sunuluyor. Peki, Park Mavera 2. etap fiyatları ne kadar?

Vadistanbul Park ne zaman tamamlanacak?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadistanbul Park projesinde 12 ay sıfır faizle, 36 ay 0,50 faizle, 120 ay 0,86 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Emlak Konut’un Eylül şampiyonu Park Mavera!

Başakşehir Yeni Merkez’de inşa edilen Park Mavera, Eylül ayında da satış şampiyonu oldu. 120 adetlik satışa imza atan Park Mavera, Emlak Konut’un Eylül satışlarının yüzde 23’üne tek başına imza atmayı başardı.

Mavera Park ne zaman teslim Haberi

Mavera Park ne zaman teslim

Mavera Park güncel fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor ama önce projeden bahsedelim. Proje Başakşehir Yeni Merkez'de Makro ile Akyapı Ortak girişimi tarafından hayata geçiriliyor.


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Mavera Park projesi Başakşehir - Kayaşehir'de yükseliyor. Proje 229 bin 241 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Park Mavera Başakşehir projesine daire bedelinin yüzde 70'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. Projede peşin alımlarla indirim yapılıyor. 


Mavera Park Başakşehir projesinde yer alan dairelerin alanları 136 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. 


672 daire ve 338 ticari birimden meydana gelen Mavera Park Başakşehir projesinde  sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve spor alanları, yürüyüş alanları ve fitness merkezi bulunuyor. 


Mavera Park güncel fiyat...