03 / 05 / 2024

mavi bayrak alan restaurantlar

mavi bayrak alan restaurantlar

Özdilek AVM bünyesinde yer alan Özdilek Restaurant ve Kırçiçeği Restaurant Mavi Bayrak aldı. Tepebası'nda Mavi Bayrak düzenlenen tören ile iki yeni işletmeye daha teslim edildi.

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Tuzla'daki 4 site rezev alan ilan edildi! Bakan Kurum kentsel dönüşümü tek tek açıkladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tuzla'da yaklaşık 1.500 vatandaşın oturduğu Borsa Kent, Asena, Mavi Okyanus ve Taşpınar sitelerini rezerv alanı ilan ettiklerine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul alan kazanacak! 

İzmir Karşıyaka - Mavişehir’de yer alan Startkey Life Gayrimenkul Broker/Owner’ı Uğur Sezginer, gayrimenkule yatırım yapanların yine kazanacağını söyledi.

Mavi Detay Tasarım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Detay Tasarım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Bayrak ve Ensar İlhan ortaklığında kuruldu.

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

Tunç Soyer'den Mavişehir'deki sit alanının devrine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de 1. Derece Doğa Sit kapsamında kalan Gediz Deltası'nın bir parçası olan ve imar planlarında Rekreasyon Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı olarak belirlenen bölgenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışının yapılmasını de

Antalya Konyaaltı Sahili’nde yıkım gerginliği!

Antalya Konyaaltı Sahili'nde, mavi bayrak kriterlerine aykırı yerleştirildiği öne sürülen locaların yıkımı, belediye ve işletmeciler arasında anlaşmazlık yarattı. 

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak!

366 konut ve 33 adet ticari ünitenin yer alan Cengiz İnşaat Mavişehir projesinde 1+1’den 5+2’ye kadar değişen bağımsız üniteler sunuluyor. Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak.

Mavi Konak Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Konak Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Bayrak ve Fatih Selim Kangel ortaklığında kuruldu.

Çiçek Evler Mavi Yaka teslim tarihi!

Toplam 75 adet lüks daireden meydana gelen Çiçek Evler Mavi Yaka projesi 15 bin 400 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. İşte Çiçek Evler Mavi Yaka teslim tarihi...

Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe fiyat listesi 2017!

İstanbul’un Anadolu yakasında Maltepe’de yer alan Sur Yapı Bağlarbaşı Yeşil Mavi projesi 268 konut ve ticari birimlerden meydan geliyor. İşte Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe fiyat listesi 2017...

Yedi Mavi Kazlıçeşme güncel ödeme planı!

1+1'den 5+1'e kadar konut alternatifleri bulunan Yedi Mavi Konutları 17 katlı altı blok olarak planlandı. Proje 63 bin 500 metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Kaşmir Mavi Orkide projesinde ön talep toplanıyor!

Ankara ili Eryaman ilçesinde yer alan Kaşmir Mavi Orkide projesi ön talep topluyor. Karma proje şeklinde dizayn edilen Eryaman Kaşmir Mavi Orkide projesi Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor.

mavi bayrak alan restaurantlar Haberi

mavi bayrak alan restaurantlar

Tepebası Belediyesi'nde düzenlenen törenle Özdilek AVM bünyesinde yer alan Özdilek Restaurant ve Kırçiçeği Restaurant Mavi Bayrak alarak örnek işletmeler arasına girdi. Tepebası Belediye Başkanı Ahmet Ataç, düzenlenen törende " Vatandaşımıza hijyeni, kaliteyi ve çevreyi koruyan işletmelerin çağdaşlık örneği olarak Mavi bayrak ve bir belge ile Mavi Bayraklı işletme olduğunu ifade ediyoruz. Bugün 34 işletmemiz Mavi Bayrak kapsamında. Mavi Bayraklı işletmeler hem gıda sektörüne hem de berber, kuaförler gibi hijyen konusunda özen göstermesi gereken işletmelere veriliyor. Vatandaşımız Mavi Bayraklı işletmeleri gönül rahatlığı ile tercih edebilirler" dedi. Başkan Ataç daha soma Özdilek Restaurant ve Kırçiçeği Restaurant yetkililerine Mavi Bayrak ve belgelerini teslim etti. 


Eskişehir...