03 / 05 / 2024

Mavi Kent Proje İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mavi Kent Proje İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mavi Kent Proje İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Zeki Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Başkent'e 496 konutluk yeni proje! Aslankan Beytepe 2023 Konutları için düğmeye basıldı!

Başkent Ankara'ya 496 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı. Kaş Enerji İnşaat imzasıyla yükselecek proje 220 milyon liraya mal olacak. Aslankan Beytepe 2023 Konutları ile ilgili detaylar...

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

Atakent Didim Mavi lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla hayata geçirilen Atakent Didim Mavi projesi, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Atakent Didim Mavi projesindeki konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Mavi Arya'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Mavi Arya projesi görücüye çıktı. İşte proje detayları...

DAP Yapı'dan Çeşme ve Mavişehir'e iki yeni proje geliyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İki yeni projeye hazırlanıyoruz. Çeşme’de denize sıfır bir arazide benzersiz bir proje için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir diğer projemiz de Karşıyaka Mavişehir’de” ifadelerini kullandı...

Gergül İnşaat'tan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat İzmir Karşıyaka'da yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yer alacak proje Mavişehir Modern projelerine benzeyecek...

Yahya Kaptan Terrace Evleri'nde inşaat hızla sürüyor!

BC, Soykaya ve Avrupa Yapı’nın güçlerini birleştirmesiyle kurulan Kent Proje’nin son projesi olan Yahya Kaptan Terrace Evler’in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Kocaeli’ne 300 milyon lira yatırımla karma proje!

BC, Soykaya ve Avrupa Yapı’nın güçlerini birleştirmesiyle kurulan Kent Proje’nin son çalışması olan Yahya Kaptan Terrace Evler’in inşaatı sürüyor.

Portmarin Mavişehir'de 3,5 milyon TL'ye! Yeni proje!

İzmir Mavişehir mevkiinde hayata geçirilen Portmarin Mavişehir projesinde 117 daire yer alıyor. Fiyatların 3,5 milyon TL'den başladığı proje Katal İnşaat imzasını taşıyor. 

Elazığ Kent Meydanı Kentsel Tasarım proje sergisi yapıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen "Kent Meydanı Kentsel Tasarım ve Mimari Projesi" yarışmasının ödül töreni ve proje sergisi gerçekleştirildi.

Şehit aileleri için Gaziantep Mavi Kent'e TOKİ müjdesi!

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve protokol heyeti 18 Mart şehitleri Anma Programı kapsamında buluştu. Programda konuşan Yerlikaya, 277 şehit ailesi için konut müjdesi verdi.

Mavi Kent Proje İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Mavi Kent Proje İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Mavi Kent Proje İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Zeki Yılmaz tarafından kuruldu. 


Mavi Kent Proje İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Mavi Kent Proje İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Fındıklı Mah.Palmiye Cad. No:7/9...