03 / 05 / 2024

Mavi Mudanya satılık daire

Mavi Mudanya satılık daire

Bursa Mavi Mudanya fiyat listesi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Satış ofisi telefon numarası 0224 241 30 40 olarak belirlendi.

Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık!

Toplam 300 konut ve 5 adet ticari üniteden meydana gelen Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık fiyatları 454 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daireler Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim.

Yedi Mavi Zeytinburnu satılık daire fiyatları!

17 katlı altı blokta 1.047 bağımsız üniteden Yedi Mavi projesi 2018 yılının sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. Yedi Mavi Zeytinburnu satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 13 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Yedi Mavi Zeytinburnu Evleri satılık!

Toplam 1.047 bağımsız birimi bünyesinde barındıran Yedi Mavi projesi 73 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Yedi Mavi Zeytinburnu Evleri satılık...

Rota Mavi Kartal satılık!

Rota Mavi Kartal satılık dairelerin fiyatları 273 bin TL'den başlayarak değişiyor. Rota Mavi Kartal projesi 1 yılda tamamlanacak...

Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık!

Bursa İl 'i Mudanya İlçe 'sinde yükselen projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık toplam 168 adet daireden meydana geliyor.

Mudanya Bademli Patika Evleri satılık!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 24 adet villa bulunuyor. Mudanya Bademli Patika Evleri satılık tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Zeytinburnu Yedi Mavi satılık ev!

Ön talep toplamaya devam eden proje Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilecek. Proje İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda yükseliyor. Zeytinburnu Yedi Mavi satılık ev cepheleri deniz manzaralı şekilde tasarlandı.

Yedi Mavi Konutları satılık!

Teslimlerin 3 yıl içerisinde gerçekleşmesi planlanan Yedi Mavi projesi Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyor. Yedi Mavi Konutları satılık daire tipleri 1+1 'den 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri satılık!

Toplam 73 bin metrekare alanda inşa edilecek olan proje ön talep toplamaya devam ediyor. Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Mudanya Prestij Elit satılık!

Mudanya Prestij Elit satılık daire tipleri 3+1 dubleks ve 4+1 olarak tasarlandı. Toplam 552 adet konutun yer aldığı proje 5 katlı 46 blok halinde inşa ediliyor.

Zeytinburnu Yedi Mavi satılık daire!

Toplam 73 bin metrekare alanda inşa edilecek olan proje toplam 650 adet daire yer alıyor. Zeytinburnu Yedi Mavi satılık daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık!

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Satış süreci devam eden proje Nilüfer Proje Tasarım imzası ile hayata geçiriliyor.

Oymak Mudanya Evleri satılık!

Oymak Mudanya Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Oymak Group imzası ile yükselen projede deniz manzaralı konutlar yer alıyor.

Mavi Mudanya satılık daire Haberi

Mavi Mudanya satılık daire


4 blok halinde yükselen Mavi Mudanya projesi Astaşaries İnşaat imzası taşıyor. Projede toplam  90 adet daire yer alıyor.


Mavi Mudanya projesi sosyal donatıları arasında, sauna, jakuzi, hamam, TV izleme bölümü, güneşlenme terasları, çocuk oyun aktivite salonları ve alanları, SPA ve masaj odaları, fitness center, havuz ve kaydıral, cafe ve sosya kulüp bulunuyor.


Astaşaries Mavi Mudanya'da  3+1 bahçe katı, 3+1 normal kat, 4+1 bahçe katı ve 4+1 normal ve  5+1 dubleks daire seçenekleri mevcut. 


Mavi Mudanya'daki dairelerin büyüklükleri ise 92,68 metrekare ile 328,92 metrekare arasında değişiyor. Mavi Mudanya fiyat listesi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


Mavi Mudanya Adres : Balat Mahallesi. Beyşehir sok. No: 4 Nilüfer / BURSA 


Mavi Mudanya iletişim;

Telefon : 0224 241 30 40 

Web: www.mavimudanya.com

Öznur...