13 / 05 / 2024

Mavi Vatan Denizcilik adres 

Mavi Vatan Denizcilik adres 

Mavi Vatan Denizcilik Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Yenikomşu tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma projelerine tarihi imzalar attık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, 2021'de ulaştırma ve haberleşme projelerine tarihi imzalar attıklarını dile getirerek"Ana vatan, mavi vatan ve uzay vatanda prestijli projeleri hayata geçirdik." şeklinde konuştu.

103 emekli amiralden Montrö ve Atatürk bildirisi!

Montrö Boğazlar Sözleşmesi'yle ilgili açıklama yapan 103 emekli amiral, "Türk Milletinin bağrından çıkan şanlı bir geçmişe sahip, Ana ve Mavi Vatan’ın koruyucusu Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personelinin Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda yetiştirilmesi elzemdi" dedi.

Mavi Vatan Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Vatan Denizcilik Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Yenikomşu tarafından kuruldu.

Mavi Çıpa Denizcilik Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Çıpa Denizcilik Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi; Barış Öğüntürk tarafından 12 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Kartal Mustafa Kemal Caddesi' nde kuruldu.

Yat limanı Mavişehir'e isteniyor!

İzmir'de Yat Limanı Mavişehir'e isteniyor. İzmir Karşıyaka Belediyesi, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı' nın, İzmir' de yapımı düşünülen yat limanları ile ilgili açıklamasına yanıt verdi.

Konya Mavi Treni yarın ilk seferine çıkacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, yarın Alsancak Garı'nda saat 19.30 düzenlenen törenle Konya-İzmir-Konya hattında Konya Mavi Treni’ni ilk seferine uğurlayacak

Park Yaşam Mavişehir projesi tamamlandığında değeri 318 milyon 351 bin TL olacak!

İzmir Karşıyaka'da inşa edilen Park Yaşam Mavişehir projesi tamamlandığında değeri 318 milyon 351 bin 572 lira olacak

Mavişehir Modern projesinden Emlak Konut hissesine 32 milyon lira düşecek!

İzmir Çiğli'de inşa edilen Mavişehir Modern projesinden Emlak Konut GYO hissesine düşecek olan pay 32 milyon 18 bin 253 lira olarak açıklandı

Mavişehir projesinin arsa değeri 123 milyon 703 bin TL!

Emlak Konut GYO, İzmir Karşıyaka'da inşa edilen Mavişehir projesinin yıl sonu değerleme raporunu açıkladı

Soyak Mavişehir'deki Emlak Konut'a ait bağımsız bölümün değeri ne kadar

Soyak Yapı'nın İzmir Karşıyaka'da inşa ettiği Soyak Mavişehir projesine ait değerleme raporu açıklandı

Mavişehir Pelikan Evleri'nin yıl sonu değerleme raporu açıklandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Mavişehir Pelikan Evleri'nin yıl sonu değerleme raporunu açıkladı...

Türkerler, Durmaz ve İZKA'dan Park Yaşam Mavişehir'de 194 bin TL'ye!

Türkerler, Durmaz ve İZKA'nın Emlak Konut GYO ile gerçekleştirdiği Mavişehir Park Yaşam projesinde teslimler 12.12.2012'de saat 12:12'de gerçekleşecek

Mavi Kule projesinde satışlar başladı!

Pendik'te yükselecek olan Mavi Kule projesi satışa sunuldu!

Mavi Vatan Denizcilik adres  Haberi

Mavi Vatan Denizcilik adres 

Mavi Vatan Denizcilik Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Yenikomşu tarafından kuruldu.

Mavi Vatan Denizcilik Anonim Şirketi konusu:
Her türlü gemi, yat ve deniz araçlarının alımsatımı, işletilmesi, kiralanması, kiraya verilmesi, ithali, ihracı ve ticareti ile bunların araç gereç ekipman ve yedek parçalarının imali, ithali, ihracı ve ticaretini yapmak, denizcilik sektörüyle ilgili her türlü makine, cihaz, ekipman, yedek parça ve malzemenin alım satımı, kiralanması, kiraya verilmesi, ithalatı, ihracatı, Türkiye distribütörlüğü, acente ve temsilciliği ile her türlü ticaretini yapmak, Gemi acenteliği işleri, gemilere yakıt, kumanya ve malzeme ikmalleri yapmak ve yaptırmak. Yatçılık işleri yapmak, yat yaptırmak, kiralamak ve kiraya vermek. Gerek kendi ihtiyacı gerekse yerli ve yabancı şirketler için her tonajda gemi, yat, şilep ve her türlü...