04 / 05 / 2024

Mavi Yapı Hera Stone House

Mavi Yapı Hera Stone House

Hera Stone House'ta teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. 4 adet taş evin yer aldığı projede fiyatlar 800 bin Euro'dan başlangıç gösteriyor.

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gök tarafından kuruldu.

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Mavi Katre Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Katre Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mavi Katre Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

İstanbul Mavi Endüstriyel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Mavi Endüstriyel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Kaya tarafından kuruldu.

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yılmaz tarafından kuruldu.

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Köybek tarafından açıldı.

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Hera Yapı Malzemeleri Elektrik Yedek Parça Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Yapı Malzemeleri Elektrik Yedek Parça Nakliye Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Harum Süleymanoğlu tarafından kuruldu.

Mavi Blog Gazete Reklamcılık Ajans Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Blog Gazete Reklamcılık Ajans Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Akardere tarafından kuruldu.

Hera Teknik Yapı TOKİ Yusufeli ihalesine 81.7 milyon TL teklif verdi!

Ral Yatırım Holding'in bağlı ortaklıklarından Hera Teknik Yapı, TOKİ Artvin İli Yusufeli İlçesi,3. Bölge 2. Etap 221 Adet Konut, 8 Adet Dükkan ve Semt Camii inşaatları ihalesinde 81 milyon 700 bin TL teklif verdi...

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Alibaş ve Kadriye Elif Barut ortaklığıyla kuruldu.

DAP Yapı'dan Çeşme ve Mavişehir'e iki yeni proje geliyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İki yeni projeye hazırlanıyoruz. Çeşme’de denize sıfır bir arazide benzersiz bir proje için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir diğer projemiz de Karşıyaka Mavişehir’de” ifadelerini kullandı...

Mavi Yapı Hera Stone House Haberi

Mavi Yapı Hera Stone House

Mavi Yapı tarafından Muğla Bodrum Gümüşlük'te hayata geçirilecek olan Hera Stone House projesinde 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen 4 adet taş ev bulunuyor. 


Deniz manzarasına sahip proje Hera Stone House 1,5 dönüm arsa üzerinde inşa edilecek. Proje 380 - 400 metrekare olarak tasarlanan tek katlı konutlardan meydana geliyor. 


Hera Stone House'ta yüzde 40 peşinatta, kalan yüzde 60'lık kısım teslimde ödeniyor. İnşaat çalışmaları bu yıl Ekim ayında başlayacak olan projenin 2016 yılı Haziran ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Bodrum Hera Stone House'un sosyal donatı alanları içerisinde; Türk hamamı, sauna, fıtness salonu, kapalı otopark, açık otopark, koşu parkuru, antik yüzme havuzu, gölet, asma bahçesi ve meyve bahçesi yer alıyor. 


Hera Stone House fiyatları 800 bin Euro'dan başlıyor ve 1 milyon 150 bin Euro'ya kadar...