21 / 05 / 2024

MaviBahçe AVM açık adres

MaviBahçe AVM açık adres

İzmir Karşıyaka-Mavişehir’de 200 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen MaviBahçe Alışveriş Merkezi, bugün açılacak. Favori Kuyumculuk tarafında yapılan alışveriş merkezi, 3 bin 500 kişiye iş imkanı sağlayacak.

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 71 dükkan satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen İstanbul Küçükçekmece'deki Torkam E-5 projesinde yer alan 71 adet dükkan açık artırmayla satışa sunuldu.  

Vergi daireleri bugün saat 21.00'e kadar açık olacak!

Yıllık gelir vergisinin ilk taksiti ile yapılandırma düzenlemesinin ikinci taksitinin son ödeme günü olması sebebiyle bugün saat 21.00'e kadar tüm vergi daireleri açık olacak.

Mehmet Nuri Ersoy: Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AVM Kütüphaneleri Açılış Töreni'nde "Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak" diye konuştu.

2023'e kadar 10 yeni açık hava AVM'si açılacak!

Lens Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Geliştirme Danışmanı Can Aydınoğlu, koronavirüs sonrası açık hava AVM'lerine talebin artacağını belirtti. Aydınoğlu, "2023 yılına kadar mevcutta olan 453 AVM’ye 10 AVM daha eklenecek ve bunlar da açık hava AVM’si olacak" dedi...

Torkam E-5 açık çarşı fiyat listesi!

Torkam E-5 açık çarşı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projedeki ticari alanlar 21 Nisan 2019 günü saat 13:00'da açık artırma usulüyle satılacak.

Arnavutköy’e yeni açık hava tiyatrosu müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada “Arnavutköy’e yeni açık hava tiyatrosu yapacağız” dedi.

Mavibahçe yılbaşında açık mı?

Mavibahçe, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Mavibahçe yılbaşında açık mı? Mavibahçe yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Mavibahçe 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

21 Aralık'ta hangi AVM'ler saat 24:00'e kadar açık?

Alışveriş merkezleri en uzun gecenin yaşanacağı 21 Aralık tarihini fırsata çevirmeyi planlıyor. Kimi AVM saat 24.00’e kadar açık kalacak, kimi AVM de mağazaların istediği saatte kapanmasına izin verecek

MaviBahçe AVM bayramda açık mı?

MaviBahçe AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İzmir MaviBahçe AVM bayramda açık mı? İzmir MaviBahçe AVM bayramda kaça kadar açık? İzmir MaviBahçe AVM bayramda kaçta açılacak?

Tepe Home 2016'nın ilk mağazasını İzmir Mavibahçe AVM'de açtı!

TEPE Home, 2016'da yapacağı mağaza açılışlarının ilkini İzmir Mavibahçe'de gerçekleştirdi ve İzmir'deki mağaza sayısını 2'ye çıkardı. Mağazada bir evin ihtiyacını karşılayabilecek tüm dekorasyon ve mobilya ürünleri satışa sunuluyor.

Karşıyaka Mavibahçe AVM'ye nasıl gidilir?

200 milyon dolarlık yatırım hacmine sahip Mavibahçe AVM’de 200'den fazla mağaza, 47 restoran yer alıyor. Peki Mavibahçe AVM nerede, Karşıyaka Mavibahçe AVM'ye nasıl gidilir? İzmir Mavibahçe AVM nerede?

Mavibahçe AVM’de hangi mağazalar var?

Kapılarını geçtiğimiz günlerde açan Mavibahçe Cahar Dudayev Bulvarı üzerinde yer alıyor. Peki Mavibahçe AVM’de hangi mağazalar var, Mavibahçe AVM'de hangi markalar var, işte İzmir Mavibahçe AVM mağazaları...

Gusto, İzmir'deki 3'üncü mağazasını Mavibahçe AVM'de açtı!

Modaya yön veren ve şık giyinmeyi sevenlerin vazgeçilmezi olan Gusto, İzmir'deki üçüncü mağazasını Karşıyaka'nın yeni gözdesi Mavibahçe AVM'de açtı.

MaviBahçe AVM açık adres Haberi

MaviBahçe AVM açık adres

İzmir Karşıyaka-Mavişehir’de 200 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen MaviBahçe Alışveriş Merkezi, bugün açılacak. Favori Kuyumculuk tarafında yapılan alışveriş merkezi, 3 bin 500 kişiye iş imkanı sağlayacak. Toplam 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip AVM’de, 4 kat üzerinde 200’den fazla mağaza, 2 bin araçlık otopark, 47 restoran ve kafe, 2 bin kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı, çocuk katı ve eğlence alanları ile IMAX teknolojisini İzmirlilerle ilk kez buluşturacak olan 11 salonlu sinema yer alıyor. MaviBahçe’nin yatırımcılığını, Favori Kuyumculuk tarafından kurulan Opera Gayrimenkul, yönetimini ise ECE Türkiye üstleniyor. İzmirlilere aşina oldukları yaşam tarzını sunacak olan projenin mimarisi, İzmir’in geleneksel evleri, köprüleri ve yeşil bahçelerinden ilham alıyor. 


Posta...