17 / 05 / 2024

Mavikent kumluca

Mavikent kumluca

Mavikent'te yapılacak cami yerinde inceleme olacak. Mavikent Mahallesi siteler mevkine yapılacak olan ve Kumluca Belediye Meclisinden plan tadilatı yapılarak yapımı onaylanan cami yerinde inceleme yapılacak.

Kumluca Belediyesi Antalya'da 7 arsa satacak!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Mavikent'te yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya Kumluca'da 7 arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın! 

Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mavikent Mahallesi'nde yer alan 7 arsa satılıyor. Arsaların fiyatları belli oldu. İşte detaylar...

Antalya'daki Mavikent ve Beykonak halleri birleştirildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin dağınık vaziyetteki toptancı halleri birleştirme ve bölge halleri oluşturma çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Kumluca'da karşı karşıya bulunan Mavikent ve Beykonak hallerini birleştirdi.

Antalya Mavikent Siteler Camisi açıldı!

Mavikent Mahallesi’nde bulunan Siteler Camisi açıldı. Açılış törenine Kumluca Kaymakamı Dr. Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, site Başkanı Ramazan Uluşar, Başkan Yardımcısı Alihsan Altınyürek ve Müftü Muttalip Meşe katıldı.

Antalya Kumluca'daki kaçak yapı yıkıldı!

Kumluca ’ ya bağlı Mavikent Mahallesi ’ nde hazine arazisinde ve kaçak olduğu iddia edilen prefabrik bina, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Şahinbey Mavikent 4. etabın temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 4. Etap 1.203 konutun temeli Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla atıldı. Şahinbey Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.

Şahinbey Mavikent 4. Etap Konutları'nın temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 4. Etap 1.203 konutun temeli Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla atıldı. Şahinbey Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.

DSİ'den Finike ve Kumluca'ya 46 milyonluk yatırım!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya'nın Finike ve Kumluca ilçelerine 46 milyonluk yatırım yapacaklarını söyledi.

Şahinbey Mavikent konutlarının temeli atıldı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesi'nde yaptırılacak 1203 konutun temel atma törenine katıldı. Şimşek, Gaziantep'in konut sorununu çözeceklerini söyledi, inşaatın temelini attı.

Menderes Türel'den Kumluca'daki 9 mahalleye müjde!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca'ya bağlı Beykonak Mahallesi muhtar evi açılış töreninde yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlara götürdükleri hizmette muhtarların önemli rolü bulunduğunu söyledi.

Şahinbey Mavikent 4. etabın temeli yarın atılıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etaptan 2.340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etabın yapımına başlanılıyor...

Kumluca Rhodiapolis'in restorasyonunda ilk aşama tamamlandı!

Kumluca'daki Rhodiapolis Antik Kenti'nde tiyatro, Opramoas anıtı ve stoanın restorasyon çalışmalarının birinci aşamasının sona erdiği bildirildi. Rhodiapolis Antik Kenti'nin restorasyonunda ikinci aşamaya geçildi.

Antalya Kumluca Belediye Meclisi imar değişikliği onayladı!

Kumluca Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısı yapıldı. Toplantıda, Adrasan Mahallesi merkezinden sahile giden güzergahın mevcut imar planındaki konut alanına ticaret fonksiyonunun eklenmesiyle ilgili hazırlanan imar planı değişikliği kararı da görüş

Mavikent kumluca Haberi

Mavikent kumluca

Mavikent Mahallesi siteler mevkine yapılacak olan ve Kumluca Belediye Meclisinden plan tadilatı yapılarak yapımı onaylanan cami yerinde Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Mavikent Mahalle Muhtarı Adem Karataç, cami mimarı İrfan Sezer, belediye meclis üyeleri ve site yöneticileri tarafından incelemelerde bulunuldu. 


Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Mavikent Siteleri yönetimi tarafından bölgede bir cami ihtiyacı olduğu ve gerekli izinlerin verilmesi halinde site yönetimi olarak kendilerinin cami inşaatım yatıracaklarını belirterek Kumluca Belediyesi'ne müracaat ettiklerini, belediye meclisi olarak da cami yerinin imar planı tadilatını yaptıklarını söyledi.


Akdeniz'de Yeni...