07 / 05 / 2024

mavişehir mavibahçe mağazaları

mavişehir mavibahçe mağazaları

Kapılarını geçtiğimiz günlerde açan Mavibahçe Cahar Dudayev Bulvarı üzerinde yer alıyor. Peki Mavibahçe AVM’de hangi mağazalar var, Mavibahçe AVM'de hangi markalar var, işte İzmir Mavibahçe AVM mağazaları...

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

Paşabahçe mağazalarında ayın fırsatları bitmiyor! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Şişecam Topluluğu’nun Cam Ev Eşyası grubunun zincir mağazası Paşabahçe’de Eylül ayı fırsatları göz kamaştırıyor. Evinize bambaşka bir hava katmak için mutlaka uğramanız gereken Türkiye içinde ve yurt dışında 48 mağazanın yanı sıra online alışverişlerde keyifli anlar sizi bekliyor.

İzmir Mavişehir'de emlak vergisi isyanı!

İzmir Mavişehir'de yaşayan vatandaşlar emlak vergisinin yüksek olduğunu belirterek tepki gösterdi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında bölgedeki emlak vergilerini kaleme aldı.

Paşabahçe ilk deneyim mağazasını Erenköy'de açtı!

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasının açılışını İstanbul Erenköy'e bağlı Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdi.

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

Ciro artışında cadde mağazaları önde gidiyor!

Cadde mağazalarında yüzde 81 ve üzerinde ciro elde eden firmaların oranının temmuzda yüzde 29’dan yüzde 55’e ulaştığını söyleyen Sinan Öncel, “Caddelerdeki kadar hızlı olmamakla birlikte AVM’lerdeki mağazaların cirolarında da iyileşme var'' diye konuştu.

Fenerium mağazaları yarından itibaren kapanacak!

Fenerbahçe Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle kapanacağı duyuruldu.

Zara İspanya'daki mağazalarını kapatacak!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs’e karşı önlem olarak Apple’ın ardından Zara'da İspanya'da mağazaları kapatacağını açıkladı...

DAP Yapı'dan Çeşme ve Mavişehir'e iki yeni proje geliyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İki yeni projeye hazırlanıyoruz. Çeşme’de denize sıfır bir arazide benzersiz bir proje için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir diğer projemiz de Karşıyaka Mavişehir’de” ifadelerini kullandı...

3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.  Peki 3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Propa Vista mağazaları için ön talep süreci başladı!

Kartal Yakacık Metro İstasyonu ve E-5 karayolunun hemen yanında yükselen Propa Vista projesindeki mağazalar için ön talep süreci başladı.

Gümrüksüz satış mağazaları yönetmeliği!

30 gün sonra yürürlüğe girecek olan gümrüksüz satış mağazaları yönetmeliği Bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

mavişehir mavibahçe mağazaları Haberi

mavişehir mavibahçe mağazaları


İzmir'in en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Mavibahçe AVM kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı. 200 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Mavibahçe'de 60 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.


Peki Mavibahçe AVM’de hangi mağazalar var, Mavibahçe AVM'de hangi markalar var, işte İzmir Mavibahçe AVM mağazaları...


4 katlı Mavi bahçe AVM'de 200'den fazla mağaza, 47 restoran ve kafe, 2 bin kişi oturma kapasiteli yeme içme alanı bulunuyor. İzmir'in en geniş çocuk katı ve eğlence alanları ile IMAX teknolojisini İzmirlilerle ilk kez buluşturacak olan 11 salonlu sinema yer alıyor. 2 bin araç kapasitesine sahip otopark da ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor. 


Mavibahçe AVM’de hangi mağazalar var? Mavibahçe AVMde hangi markalar var?

İzmir Mavibahçe AVM mağazaları: Koton, Beymen, LC Waikiki, DeFacto, Mango, Vakko ve Marks-Spencer’ın yanı sıra Macrocenter, Mudo Concept, TeknoSA,...