24 / 05 / 2024

Mavişehir Modern4 iletişim

Mavişehir Modern4 iletişim

Gergül İnşaat’ın yeni projesi Mavişehir Modern4, 20 Eylül’ de özel tanıtım fiyatlarıyla satışa çıkacak. Gergül İnşaat Abdulkadir Gültekin, İzmir’in gözde bölgesi Mavişehir’de yeni bir projenin daha yapımına başladı.

Eston Şehir Mahallem iletişim!

Eston Şehir Mahallem iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Polatyol Yapı imzasını taşıyan projede hemen teslim son daireler bulunuyor. 

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Ataşehir Modern iletişim!

Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Lens Yapı imzasını taşıyor. 

Kuzeyşehir İzmir iletişim!

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Kuzeyşehir İzmir projesi Yücesoy Mühendislik imzasını taşıyor. Kuzeyşehir İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Yedi Mavi Evleri Zeytinburnu iletişim!

Yedi Mavi Evleri Zeytinburnu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön satışların başladığı Yedi Mavi projesi 2018 yılında teslim edilecek...

Yedi Mavi projesinin PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB Zeytinburnu arazisi üzerinde yükselen Yedi Mavi Projesi’nin iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Tema Şehir Konya iletişim!

Tema Şehir Konya iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Torkam İnşaat imzasını taşıyan Temaşehir Konya projesi için ön talep toplama süreci başladı...

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2016 yılının son çeyreğinde satışa çıkacak proje 398 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim!

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim için 0212 663 25 75 telefon numarasını arayabilirsiniz. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede satışların bu yıl sonu itibariyle başlaması planlanıyor.

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 663 25 75 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 398 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Seyran Şehir Residence iletişim!

Seyran Şehir Residence iletişim için 0212 687 08 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesine sahip projede konut fiyatları 500 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığında hayata geçirilen Başakşehir Vadişehir Projesi'nde 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri...

Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim!

Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Nidapark Başakşehir Rezidans projesinde daire fiyatları 522 bin liradan başlıyor. Projede 348 daire ve 48 dükkan yer alıyor...

Mavişehir Modern4 iletişim Haberi

Mavişehir Modern4 iletişim

Gergül İnşaat’ın yeni projesi Mavişehir Modern4, 20 Eylül’ de özel tanıtım fiyatlarıyla satışa çıkacak. 25 yıldır hayata geçirdiği projelerle, en çok tercih edilen konut geliştiricisi şirketi olmayı başaran Gergül İnşaat Abdulkadir Gültekin, İzmir’in gözde bölgesi Mavişehir’de yeni bir projenin daha yapımına başladı.


Son dört yılda inşa ettiği Mavişehir Modern, Mavişehir Modern2, Mavişehir Modern3 projeleri ilgi gjören şirket, Modern konutlarına bir yenisini ekliyor. Çevreyolu ve İZBAN İstasyonu’na yakın, okullara, alışveriş ve aktivite merkezlerine, rekreasyon alanlarına yürüme mesafesinde konumlanan proje 13 bin 064 metrekare arsa üzerinde inşa edilip, açık ve kapalı otopark alanları, yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, süs havuzları, spor alanları, yürüyüş ve koşu parkurları, kapalı spor salonu ve çocuk oyun alanları bulunacak.


Hürriyet 



Tel :  0232 324 52 56

Web Adresi:...