07 / 05 / 2024

Mavişehir projeleri ne durumda

Mavişehir projeleri ne durumda

Mavişehir'de yeni plana itiraz var. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı 1/25000,1/5000 ve 1000 ölçekli planın yürütmesi, Mavişehirlilerin açtığı davada İzmir 2'nci İdare Mahkemesi tarafından durduruldu.

Frekans Mavişehir ne zaman teslim?

Frekans Mavişehir ev fiyatları 3 milyon liradan başlıyor. Ön talep toplanan projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Frekans Mavişehir ne zaman teslim edilecek? İşte yanıtı...

İzmir Frekans Mavişehir fiyatları!

Anka İnşaat Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. 84 daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İzmir Frekans Mavişehir fiyatları ne kadar?

Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi!

Katal İnşaat imzasıyla yükselen Portmarin Mavişehir projesi 117 adet daireden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi...

İkinci Mavişehir projesi yolda!

Alsancak'ta Tariş'e ait tartışmalı araziler için yeni proje tamam. Tariş ile protokol imzalayan Emlak GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Mavişehir'e ne yaptıysak burada da aynısını yapacağız" dedi

Dünden bugüne İzmir'in en lüks mahallesi Mavişehir!

İzmir’de en lüks ve pahalı konutların bulunduğu Mavişehir, 1995’te oturuma açılarak mahalle statüsü kazandı. Ancak Mavişehir’in hikayesi daha eski yıllara dayanıyor. 1952’de Emlak Bankası’nın aldığı arazilerde 1986’da temel atma çalışmaları başladı

Mavişehir TOKİ'ye yeni imar planı!

Aziz Kocaoğlu Mavişehir’de toplu konut alanı kararından sonra Bakanlık’ın imar planlarının da iptal olması durumunda yetkinin Büyükşehir Belediyesi’ne geçeceğini, yeni bir plan yapacaklarını belirtti.

Siena Loft Mavişehir fiyatları!

Çiğli Hava Jet Üssü'ne 1,9 kilometre mesafede bulunan projede toplam 84 adet daire yer alıyor. Siena Loft Mavişehir fiyatları 119 bin TL'den başlıyor.

Gaziantep Mavişehir başvuru bedeli ne kadar?

Gaziantep Mavişehir'de 2+1 daireler bulunuyor. Aylık taksitlerin 400 TL'den başladığı projede 1.000 konut satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Mavişehir başvuru bedeli ne kadar?

İzmir Mavişehir Balıkçı Barınağı yolu yenilendi!

Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir Balıkçı Barınağı’nı ve barınağın önündeki sahil yolunu baştan sona yeniledi. Barınak etrafında yapılan yükseltme çalışmasıyla dalga ve taşkınların önüne geçildi.

Mavişehir No 3 inşaatında özel üretim ürünler kullanılıyor!

Zabıtçı İnşaat'tan rezidansta devrim Önümüzdeki yıl inşaat sektöründe 50. yılını kutlayacak olan Zabıtçı İnşaat, bugüne kadar tamamladığı 6 bin civarında konutu, prestijli 'Mavişehir NO:3' projesiyle taçlandırmaya hazırlanıyor.

Mavişehir Modern4'te 298 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İzmir' de en çok tercih edilen konut pojesi olan Mavişehir Modern projeleri kapsamında Gergül İnşaat tarafından hayata geçirilen Mavişehir Modenn4 projesi yoğun ilgi görüyor.

Toki Kayaşehir toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayaşehir projeleri nelerdir? Toki Kayaşehir projeleri ne durumda? Toki Kayaşehir projeleri arasında tamamlananlar, inşaatına başlananlar ve ilana çıkanlar hangileri? İşte 4 Şubat 2014 itibariyle Toki Kayaşehir toplu konut projeleri 2014!

Mavişehir Modern 3 projesinin inşaatı bitti yaşam başladı!

Mavişehir Modern projeleri kapsamında, üç yıl içerisinde üç projesini de erken teslim ederek daire sahiplerini sevindiren Gergül İnşaat, Mavişehir Modern3 projesinin anahtar teslimlerini gerçekleştiriyor. Mavişehir Modern3 projesine müşterilerin ilgisi yo

Mavişehir projeleri ne durumda Haberi

Mavişehir projeleri ne durumda

Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı 1/5000 ölçekli planla ilgili Mavişehir sakinlerinin açtığı davalar sonunda 2011 yılında yürütmeyi durdurma kararı alınmasının ardından, 2013 yılında bu kez Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı 1/25000,1/5000 ve 1000 ölçekli planın yürütmesi, Mavişehirlilerin açtığı davada İzmir 2'nci İdare Mahkemesi tarafından durduruldu. 

Rekreasyon alanına AVM yapılacaktı İzmir Büyükşehir Belediyesi Mavişehir planlarını yeniden yaptı. Geçen ay Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylanan plan askıya çıktı. İptal edilen Bakanlığın yaptığı planda mülkiyetle imar adaları birebir öı tiişürken, Büyükşehir Belediyesi son planda imar parsellerinden terk alarak otopark ve yeşil alanlar oluşturdu. Bu nedenle emsal 1.4 olarak belirlenen imar parsellerinde yoğunluk, Bakanlığın planına oranla düştü.Öte yandan TOKİ'nin rekreasyon alanı olarak satmasından 6 ay sonra. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın iptal olan planıyla ticaret alanına dönüşen ve...