04 / 05 / 2024

Mawla Ali Emlak İnşaat nerede

Mawla Ali Emlak İnşaat nerede

Mawla Ali Emlak İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Şahap, Naqıbullah  Muhammad Omar, Samıullah Samkanay, Qudratullah Rahmatı ve Abdul Azız Ghulamhossaını ortaklığında kuruldu.

Agroup Emlak Danışmanlığı Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agroup Emlak Danışmanlığı Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Ahmad Kassar ve Ali Sassilaoğlu ortaklığında kuruldu.

40 yıllık emlak sektörü yöneticisindan piyasa itirafı: Aşırı yükselen fiyatlar...

Konut piyasasında yaşanan fiyat dalgalanmaları, yüksek inşaat maliyetleri, talebin artıp arzın düşmesi sektörü kısır döngünün içine soktu. Emlak sektöründe 40 yılını geçiren Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ilginç bir itirafta bulundu.

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdul Azız Azızı, Hüsamettin Şahap, Nakıbullah Omarı ve Samıullah Samkanay ortaklığında kuruldu.

Helen Emlak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Helen Emlak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ali Ekşi ve Murat Er ortaklığında kuruldu

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ölmez tarafından açıldı.

Ah Global Group Emlak İnşaat Reklam Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ah Global Group Emlak İnşaat Reklam Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ali  Houshmand tarafından kuruldu.

Vatandaşlar emlak vergisi artışına karşı ne yapmalı?

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz emlak vergisini kaleme aldı. İşte Kiraz'ın o yazısı...

Cetka Otomotiv Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cetka Otomotiv Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çetiz tarafından kuruldu.

Dencan İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dencan İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Ihtimam Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ihtimam Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şeyho ve Hayder Zeyad Q. Qasım ortaklığında kuruldu.

Eva Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eva Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eryılmaz ve Oktay Karadağ ortaklığında kuruldu.

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dündar tarafından kuruldu.

Venüs Gayrimenkul Ve Emlak Hizmetleri Tekstil İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Gayrimenkul Ve Emlak Hizmetleri Tekstil İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Ali Bostancı ve Serkan Akturan ortaklığında kuruldu.

Mawla Ali Emlak İnşaat nerede Haberi

Mawla Ali Emlak İnşaat nerede

Mawla Ali Emlak İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Şahap, Naqıbullah  Muhammad Omar, Samıullah Samkanay, Qudratullah Rahmatı ve Abdul Azız Ghulamhossaını ortaklığında kuruldu.

Mawla Ali Emlak İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti,kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları,...