11 / 05 / 2024

Max Trade İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi adresi

Max Trade İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi adresi

Max Trade İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi,Muhammed Ali Hazaa tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Fatih, Atikali Mahallesi, Çarşamba Değirmeni Aralığı Sokak'ta kuruldu.

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Gülsoy tarafından kuruldu.

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fadı Marjıya tarafından kuruldu.

Volta VS5 Max fiyatlarını duyan inanamadı! İşte Volta VS5 Max 19 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Sınırların ötesinde" sloganıyla tanıtılan Volta VS5 Max fiyatlarını duyan inanamadı! İşte Volta VS5 Max 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Seven Trade İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven Trade İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Osman Kaan tarafından kuruldu.

Seven Trade İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven Trade İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ergin Ardıç, Fatih Bingöl ve Osman Kaan Çeliktaş ortaklığında kuruldu.

Trade İnşaat Ve Altyapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trade İnşaat Ve Altyapı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Ercan Ölmez tarafından kuruldu.

Mate Trade İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mate Trade İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ines Lakılı ve Ramı Farhat ortaklığında kuruldu.

Ask Trade İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ask Trade İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Sergey Kudryavtsev tarafından kuruldu.

Max Seos Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Max Seos Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Arslan ve Selçuk Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Royal Max Emlak İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Max Emlak İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sıroos    Najafı tarafından kuruldu.

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Çalbay tarafından kuruldu.

Lina Trade İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Trade İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vladımır Bısero Ivanov tarafından kuruldu.

Max Trade İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Max Trade İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi adresi

Max Trade İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi,Muhammed Ali Hazaa tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Fatih, Atikali Mahallesi, Çarşamba Değirmeni Aralığı Sokak'ta kuruldu. 


Max Trade İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...