29 / 04 / 2024

Maxholiday Hotels Stone Palace Side

Maxholiday Hotels Stone Palace Side

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Mahallesi'nde yer alan  Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan otelin bedeli 119 milyon 709 bin 81 TL olarak belirlendi.

Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışta!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Mahallesi'nde yer alan  Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan otelin bedeli 119 milyon 709 bin 81 TL olarak belirlendi.

Sharon Stone Beverly Hills'teki evini restore ettirdi!

ABD'li aktris Sharon Stone,Beverly Hills'te bulunan evini 225 bin dolara (655 bin TL) restore ettirdi. Stone evini restore eden müteahhitin restorasyon için belediye izinleri de almadığını öğrenince mahkemeye başvurdu.

Yakup Karakoç, Choice Hotels Türkiye bölge sorumlusu oldu!

Faaliyet gösterdiği 35 ülkede ve 6 bin 300 oteliyle dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, otel geliştirme ortağı ve Türkiye bölge sorumlusu olarak sektörün duayen isimlerinden Yakup Karakoç’u seçti.

Tureks Stone'dan doğal dekorasyonda banyo keyfi!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, doğanın tüm renklerini banyolara yansıtıyor. Doğal taşların çarpıcı çizgilerini özgün tasarım anlayışıyla banyo dekorasyonuna kazandıran Tureks Stone, doğallığı tercih edenlere ideal çözümler sunuyor.

Marriott, Starwood Hotels'i 12,2 milyar dolara satın alacak!

Marriott International, Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc'i hisse senedi ve nakit olarak ödenecek 12.2 milyar dolar karşılığında satın almak için anlaştı.

Çinliler Starwood Hotels'i satın almayı planlıyor!

Wall Street Joumahn haberine göre, Shangai Jin Jiang International Hotels, HNA Grubu ile Çin Yatırım Fonu (CIC); Starwood'u satın almayı planlıyor.

Güral Premier Hotels & Resort'a iki ayrı ödül!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

Tureks Stone, Glamour koleksiyonuyla fark yaratacak!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, kişiye özel haute couture tasarımı dekorasyona taşıyarak Glamour koleksiyonu ile kişisel tercihlere özel yaşam alanları yaratıyor.

Tureks Stone trend tasarımlarıyla dünya vitrinine çıktı!

Geçtiğimiz gün İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen dev fuarda yeni koleksiyonlarını tanıtan Tureks Stone, tasarımlarıyla sektör profesyonellerini etkisi altına aldı.

NG Hotels'ten İstanbul'a 145 milyon dolarlık otel!

NG Hotels ile Marriott International, İstanbul’daki otel projesi için anlaştı. Yaklaşık 145 milyon dolar yatırım maliyeti ile hayata geçecek 5 yıldızlı otel projesinde, 400 oda ve kongre merkezi olacak.

NG Hotels ve Marriott International ortak proje yapacak!

NG Hotels, Marriott International işbirliğinde kongre turizmine yönelik yeni bir projeyi hayata geçiriyor. İstanbul Basın Expres Yolu üzerinde yapılan Marriott West Hotel & Conference Center, 145 milyon dolara mal olacak.

Choice Hotels İstanbul'da iki otel daha açıyor!

Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli'de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey'i, Sütlüce'de ise Clarion Hotel Golden Horn'u açacak.

Rixos Hotels 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, ‘Türkiye’nin en iyi misafir ağırlama oteli’ seçildi. Rixos Premium Bodrum, ‘Avrupa’nın Önde Gelen Lifestyle Hotel’i seçildi.

Maxholiday Hotels Stone Palace Side Haberi

Maxholiday Hotels Stone Palace Side


Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Mahallesi 552 ada 3 parsel,14953,00 metrekare  yüzölçümü ile Kargir Dört Adet Otel Binası Ve Üç Adet Betonarme Otel Binası Ve Müştemilatı Ve Arsası vasfında tamamı borçlu şirket adına kayıtlı otel satışa çıkarıldı. 

İHALE İLANI: 
GENEL ÖZELLİKLERİ: Manavgat Çolaklı Mahallesi 552 ada 3 parsel, Manavgat İlçe merkezinin 11 km kadar Antalya istikametinde, D400 karayolu Çolaklı kavşağından 1600m güneyinde, Turizm yolu ile Akdeniz arasında Çolaklı Turizm bölgesinde bulunmaktadır. Çolaklı turizm bölgesi, Antalya Bölgesine yılda 10 milyon üzerinde gelen yabancı turistin yüzde 35'i konakladığı, ayrıca yaz aylarında da yoğun olarak yerli turistler geldiği Manavgat ilçesinin önemli turizm bölgelerinden birisidir. Parselin doğusu arsa vasfında halen boş olan 553 ada 2 parsel, kuzeyi kısmen kıymet taktirine konu olan taşınmazla...