18 / 05 / 2024

Maya Hafriyat Makine Yapı iletişim

Maya Hafriyat Makine Yapı iletişim

Maya Hafriyat Makine Yapı Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güney Gündüz tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Rüzgar Altyapı Hafriyat Geri Dönüşüm Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Altyapı Hafriyat Geri Dönüşüm Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Koçak tarafından kuruldu.

Maya Montenegro'dan Karadağ'a yeni proje!

Karadağ'da inşaat projesi yürüten Maya Montenegro, Bayview Hills isimli projesinin hafriyat işlerine Ağustos'ta başlıyor. Eylül 2021'de tamamlanması planlanan projede teslimler yaz aylarında yapılacak.

Maya Hafriyat Makine Yapı Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maya Hafriyat Makine Yapı Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güney Gündüz tarafından kuruldu.

Antalya'nın vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı!

Katılımcı belediyeciliğin Türkiye’deki en güzel örneklerini veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, projelerini sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Büyükşehir’in Antalya’nın geleceğine yön verecek vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı

Maya Holding Kartal projesi 1 ay sonra satışta!

Maya Holding Kartal projesini 1 ay sonra satışa çıkarıyor. Kartal'daki Yılsan Holding arazisi üzerinde hayata geçirilen ve 2017 yılı içerisinde teslim edilecek projenin hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Maya Holding Kartal projesi yıl sonunda satışta!

Maya Holding'in Yılsan Holding arazisi üzerinde hayata geçirdiği Kartal projesinin hafriyat çalışmaları başladı. Yıl sonunda satışa çıkacak olan projede Ikea, alışveriş merkezi, ofis ve home ofisler yer alıyor.

Maya İnşaat Ikea Kartal!

Maya İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Ikea Kartal projesi toplam 200 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Hafriyat çalışmalarının başladığı projenin konut ya da ofis olması planlanıyor.

Kocaeli'de kaçak hafriyat ve yapılaşmaya yer yok!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve yönetimini makamında ağırladı. Karaosmanoğlu, kaçak hafriyat ve yapılaşmaya yer vermediklerini söyledi..

Gazioğlu Hafriyat İnşaat Taahhüt Makine Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Hafriyat İnşaat Taahhüt Makine Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Zafer Durmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Bursa'da hafriyat sahası yeşil alana dönüşecek!

Büyükşehir Belediyesi, Hamitler TOKÎ konutları yanındaki yaklaşık 100 bin metrekarelik hafriyat döküm sahası olarak belirlenen alan doldurulduğunda içinde piknik ve spor alanlarının bulunduğu ayrıcalıklı bir rekreasyon alanı hizmete girecek...

Bursa'daki hafriyat sahası yeşil alan ve parka dönüşecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi hafriyat atıklarını kontrol altına alırken, belirlenen alan doldurulduğunda içinde piknik ve spor alanlarının bulunduğu ayrıcalıklı bir rekreasyon alanı bölge sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Artış İnşaat Hafriyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artış İnşaat Hafriyat Kereste Emlak Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yıldız Özdemir tarafından 12 Eylül 2013 tarihinde 10 bin TL 'lik sermaye ile Bağdat Caddesi Maltepe adresinde kuruldu...

Maya Hafriyat Makine Yapı iletişim Haberi

Maya Hafriyat Makine Yapı iletişim

Maya Hafriyat Makine Yapı Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güney Gündüz tarafından kuruldu.

Maya Hafriyat Makine Yapı Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
MAKİNE VE TEÇHİZAT a. Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. b. Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Maya Hafriyat Makine Yapı Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Turgut Reis Mahallesi Cinnah Sk.No:2/9...