15 / 05 / 2024

Maya Koltuk

Maya Koltuk

Modern mobilyaları ile yaşam alanlarında kendini fark ettiren Fuga Mobilya, Maya koltuk ile evlerinizde daha geniş ve ferah bir görünüm sağlıyor.

İder Mobilya, Sardis Koltuk Takımıyla zıt renkleri evlere taşıyor!

Modern mobilyalarıyla evlerin çehresini değiştiren İder Mobilya, Sardis koltuk takımlarıyla hardal ve krem renginin müthiş uyumunu evlerine taşımak isteyenlere hitap ediyor.

Maya Holding Kartal projesi 1 ay sonra satışta!

Maya Holding Kartal projesini 1 ay sonra satışa çıkarıyor. Kartal'daki Yılsan Holding arazisi üzerinde hayata geçirilen ve 2017 yılı içerisinde teslim edilecek projenin hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Yeşil Yol, yaylalardaki yapılaşmaya düzen getirecek!

DOKAP Başkanı Ekrem Yüce “Yeşil Yol” projesinin doğaya saygılı ve entegreli bir yol ağı olduğunu belirtti. Yüce; Yaylalardaki yapılaşmaya bir düzen getirileceğini ve kentsel dönüşüm gibi kırsal dönüşümün de sağlanacağını söyledi.

Alanya'da Yapılaşmaya Esas Plan Hükümleri Semineri düzenlendi!

Alanya Belediyesi, yerel seçimlerle birlikte Alanya’ya bağlanan beldeler ve Alanya merkezde uygulanan imar planı bütünlüğünü sağlamak için Türkler Gold Island Hotel’de, “Yapılaşmaya Esas Plan Hükümleri” başlığı altında bir seminer düzenledi.

Alanya'da Yapılaşmaya Esas Plan Hükümleri semineri düzenlendi!

Alanya Belediyesi, yerel seçimlerle birlikte Alanya’ya bağlanan beldeler ve Alanya merkezde uygulanan imar planı bütünlüğünü sağlamak için Türkler Gold Island Hotel’de, “Yapılaşmaya Esas Plan Hükümleri” semineri düzenledi.

RSK Koltuk Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RSK Koltuk Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Saraçoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beyoğlu, Halıcıoğlu Mahallesi, Kişmiri Sokak 'ta kuruldu.

Maya Holding Kartal projesi ne zaman satışa çıkacak?

Maya Holding, Kartal'da içinde mobilya devir IKEA, alışveriş merkezi, ofis ve home ofislerin yer alacağı yeni bir proje hayata geçiriyor..

Maya Holding Kartal projesi yıl sonunda satışta!

Maya Holding'in Yılsan Holding arazisi üzerinde hayata geçirdiği Kartal projesinin hafriyat çalışmaları başladı. Yıl sonunda satışa çıkacak olan projede Ikea, alışveriş merkezi, ofis ve home ofisler yer alıyor.

Bursa'daki çarpık yapılaşmaya karşı çözüm nedir?

Çarpık yapılaşmaya karşı savaş açan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentsel dönüşüm önündeki engelleri kaldırdıklarını belirterek, "Tek çözüm emsal artışı. Bursa'yı yıkıp yeniden inşa edeceğiz" dedi.

Makbule Maya: Arsa satışları yüzde 50 arttı!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkan Yardımcısı Makbule Yönel Maya, üçüncü havaalanı çevresinde yer alan bölgelerde arsa satışlarında geçen yıla oranla yüzde 40-50 seviyelerinde artış yaşandığını belirtti.

Makbule Yönel Maya: 3. Havaalanı çevresindeki arsa fiyatlarını yüzde 100 artırdı!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkan Yardımcısı Makbule Yönel Maya, üçüncü havaalanı çevresinde yer alan bölgelerde arsa satışlarında geçen yıla oranla yüzde 40-50 seviyelerinde artış yaşandığını belirtti.

2005 yılında Göksu yapılaşmaya açılacakmış!

2005 yılında Göksu mesire alanı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin kararıyla yapılaşmaya açılacakmış. Vakıflar'ın mülkiyetindeki yaklaşık 175 hektar büyüklüğündeki Göksu mesire alanının 25 dönümü yapılaşmaya açılacakmış.

Turan Çakır: Kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceğiz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, son aylarda artış gözlenen kaçak yapılaşmaya karşı Başkan Yusuf Ziya Yılmaz’ın talimatıyla sert önlemler almaya hazırlanıyor.

Maya Koltuk Haberi

Maya Koltuk

Beyazın asaletiyle çağdaş mobilya anlayışının birleşimi olan Maya koltuk, misafirlerinizle keyifli saatler geçirmenizi sağlıyor.


Beyazın içinde saklı en rahat yaşam alanları


Beyazın düşünce gücünü artıran özelliği dikkate alınarak dizayn edilen Maya koltuk, en önemli kararlarınızda sizlere eşlik ediyor. Şehir hayatının yorucu halleri, beyaz rengin sakinliği ile birleşip sizleri düşsel bir yolculuğa çıkarıyor. İstenildiğinde farklı kumaşlar ile döşenebilen Maya koltuk, evinizin her köşesine uyum sağlayarak yaşam alanlarınızda fark yaratıyor. 


3’lü ve 2’li olmak üzere iki çeşidi bulunan Maya koltuk, geniş minderleriyle konforu en üst seviyelerde yaşamanızı...