20 / 05 / 2024

Maya Projelendirme Mimarlık iletişim

Maya Projelendirme Mimarlık iletişim

Maya Projelendirme Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Demirpolat ve Ramazan Avcı ortaklığında kuruldu.

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Toprak tarafından kuruldu.

Chef Mimarlık İnşaat Ve Projelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Chef Mimarlık İnşaat Ve Projelendirme Limited Şirketi Şişli'de Can Erikan tarafından kuruldu.

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cansın Şen ve Ceren Şen tarafından kuruldu.

Maya Projelendirme Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Maya Projelendirme Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Demirpolat ve Ramazan Avcı ortaklığında kuruldu.

Maya Group Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maya Group Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yakıcı tarafından kuruldu.

İNK Tasarım Projelendirme Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İNK Tasarım Projelendirme Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birke Kurubaş ve lurıı Startsev tarafından kuruldu. 

Kaya Projelendirme Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Projelendirme Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gözde  Kaya ve Özge Kaya ortaklığında kuruldu.

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Işık Projelendirme ve Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Projelendirme ve Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Saim 40 bin TL sermaye ile bugün Fırat Işık ve Ganimet Gonca Çoban ortaklığından kuruldu. 

Gotwob Mimarlık Projelendirme Tasarım Nakliye ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gotwob Mimarlık Projelendirme Tasarım Nakliye ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Beril Çelik Aran, Berk Şimşek ortaklığıyla 15 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Sarıyer, İstinye Mahallesi'nde kuruldu.

GAD Fonu mimarlık okulu açacak!

Gökhan Avcıoğlu, kendi mimarlık ofisinin desteğiyle bir mimarlık vakfı kurdu ve okul açmaya hazırlanıyor. Mimarlık eğitiminin de sanatta olduğu gibi ‘doğuştan’ yetenekle başladığını belirten Avcıoğlu, “Yetenek keşfedeceğiz” diyor.

Gökhan Avcıoğlu mimarlık vakfı kurdu!

Gökhan Avcıoğlu, kendi mimarlık ofisinin desteğiyle bir mimarlık vakfı kurdu ve okul açmaya hazırlanıyor. Mimarlık eğitiminin de sanatta olduğu gibi ‘doğuştan’ yetenekle başladığını belirten Avcıoğlu, “Yetenek keşfedeceğiz” diyor

Ankara Mimarlık Yıllığı 2014 Sergisi 21 Mayıs'ta!

Arkitera Mimarlık Merkezi'nin geliştirdiği, Türkiye'de son bir yılda üretilen mimari çevreyi, tartışmaya açmayı, sergilemeyi ve belgelemeyi amaçlayan Türkiye Mimarlık Yıllığı Sergisi'nin Ankara ayağı, 21 Mayıs'ta Ankara'da TSMD Mimarlık Merkezi'nde açılıy

Maya Projelendirme Mimarlık iletişim Haberi

Maya Projelendirme Mimarlık iletişim

Maya Projelendirme Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Demirpolat ve Ramazan Avcı ortaklığında kuruldu.

Maya Projelendirme Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1- Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüddünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. 2- Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. 3- Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka...