05 / 05 / 2024

Maya Tekstil 2014

Maya Tekstil 2014

Türkiye’de ev tekstili sektörünün öncü ismi olan Maya Tekstil, 21 – 25 Mayıs 2014 tarihlerinde CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan, Evteks 2014 fuarına katılıyor.

Menderes Tekstil çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yaptı!

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ı da şaşırtan ve twitter’den paylaşmaya zorlayan; çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yapan iş adamının Menderes Tekstil’i de bünyesinde bulunduran Akça Holding’in sahibi Rıza Akça olduğu ortaya çıktı.

Tekstil sektöründe en çok kadınlar çalışıyor!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD)’nin “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” için yaptığı açıklama, 2014’ün ilk 6 aylık döneminde istihdamın en çok arttığı sektörün tekstil olduğunu ortaya koyuyor.

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2014'ün başvuruları başladı!

Bu yıl Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından ilk kez oluşturulacak, Türkiye Mimarlık Yıllığı 2014'ün başvuruları başladı. Türkiye'de son bir yılda üretilen mimarı çevreyi, tartışmaya açmayı, sergilemeyi ve belgelemeyi amaçlıyor.

Kocaeli'de 2014 yılında 52 kaçak yapı yıkıldı!

İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve yönetimini makamında ağırladı. Karaosmanoğlu ziyarette, kaçak yapılaşmaya müsaade etmediklerini belirterek, “2014 yılında 52 kaçak yapı yıktık” dedi.

Hemes Mühendislik İnşaat Tekstil Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hemes Mühendislik İnşaat Tekstil Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Birol Dikmen, Omer Kurtalıja tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İlhan Ziyade tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Teksmark Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kabataş Şubesi açıldı!

Teksmark Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kabataş Şubesi, Zeynep Merve Akıncı Şube Müdürlüğü'nde 991 bin 500 TL'lik sermaye ile 25 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Hudut İnşaat Nakliyat Petrol Oto Parçaları Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hudut İnşaat Nakliyat Petrol Oto Parçaları Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Turan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Alanoğlu İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Alanoğlu İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Anonim Şirketi, İlhan Alan Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım 2014 tarihinde Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.

Baraj doluluk oranları 31 Ekim 2014!

İstanbul'da etkili olan yağışlar İstanbul Barajları'na ulaşmaya başladı. Özellikle Terkos, Alibey ve Pabuçdere Baraj Havzaları'na düşen yağışlar sonucu İstanbul Barajları'nın doluluk oranı 31 Ekim 2014 itibariyle yüzde 32.51'e ulaştı.

Yalova’da toplu taşımaya zam yapıldı!

Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Sefer Keskin, 3 Ekim 2014 Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere toplu taşımaya zam yapıldığını açıkladı. Başkan Keskin, 30 ay sonra zorunluluktan dolayı zam yapıldığını belirtti.

Penelope şimdi de uykudaki konforu salonunuza taşıyor!

Maya Tekstil, Amerika’nın en büyük mobilya üreticilerinden Best Home Furnishing’in birbirinden rahat TV koltuklarını PENELOPE Mağazaları’nda tüketicilerle buluşturuyor. Penelope şimdi de uykudaki konforu salonunuza taşıyor.

Karan Metal Reklam Yapı Malzemeleri Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karan Metal Reklam Yapı Malzemeleri Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Birol Kanık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Maya Tekstil 2014 Haberi

Maya Tekstil 2014

Bu sene 20. yılını kutlayan Maya Tekstil, fuarda hem yerli ve yabancı pek çok konuğu ağırlayacak hem de bayilerine özel kampanyalar düzenleyecek…


Bu sene 20’inci yılını kutlayan Maya Tekstil, 21 – 25 Mayıs 2014 tarihlerinde Yeşilköy, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek, 20. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı Evteks 2014’e katılıyor.

Sektörün 20 yılına tanıklık eden Maya Tekstil, fuarda PENELOPE ve Othello markalarına ait en özel ve en yeni ürünlerini 2-B11 numaralı stantta tanıtacak. Fuar kapsamında hem yerli hem de yabancı pek çok konuğu ağırlayacak olan Maya Tekstil, 20’inci yılı şerefine bayilerine özel bir kampanya da düzenliyor.

Fuarda ilk kez bayilerine tanıtacağı özel ürünleriyle yer alacak Maya Tekstil, Evteks fuarında da bayilerine özel yorganda yüzde 29, yastıklarda ise yüzde 27 indirim yapacak. Maya...