12 / 05 / 2024

mayra sancakkoru evleri satılık

mayra sancakkoru evleri satılık

Mayra Yapı tarafından hayata geçirilen Mayra Sancakkoru projesi İstanbul Bağcılar'da hayata geçirildi. Proje üç bloktan oluşuyor...

Mayra Sancakkoru'da 30 ay 0 faiz imkanı!

Mayra Yapı imzası ile Bağcılar'da hayata geçirilen Sancakkoru projesinde inşaat devam ediyor. 174 daireden meydana gelen projede 30 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Bağcılar Sancakkoru Evleri nerede?

Mayra Yapı tarafından hayata geçirilen Mayra Sancakkoru projesi İstanbul Bağcılar'da hayata geçirildi. Proje üç bloktan oluşuyor...

Mayra Sancakkoru Evleri adres!

Mayra Yapı imzasıyla İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Mayra Sancakkoru projesi üç bloktan oluşuyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri sunuluyor...

Mayra Sancakkoru Bağcılar iletişim!

Mayra Sancakkoru projesi İstanbul Bağcılar'da Mayra Yapı tarafından hayata geçirildi. Üç blok olarak planlanan projede fiyatlar ve ödeme planı henüz netleşmedi...

Mayra Sancakkoru projesi Bağcılar'da yükseliyor!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar’da inşa edilen Sancakkoru projesinde 4 bin 750 metrekarelik alan yeşil alana ayrıldı. Projede 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuluyor..

TEM Expres Evleri fiyatları!

TEM Expres Evleri Mayra Yapı tarafından İstanbul Basın Expres bölgesinde hayata geçirildi. Projede 2+1 ve 3+1 dairelere yer veriliyor...

Mayra Yapı TEM Expres Residence ev fiyatları!

Mayra Yapı imzası taşıyan TEM Expres Residence Evleri 116 adet daireden meydana geliyor. Mayra Yapı TEM Expres Residence ev fiyatları 580 bin TL'den başlıyor.

Mayra Yapı bu yıl 3 yeni proje yapacak!

Mayra Yapı bünyesine 2017’de Mayra Temexpres, Mayra Merdivenköy ve Mayra Sancakkoru markalı 3 yeni proje ekleniyor. Firma yeşil ile iç içe bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor.

Kirazlı Koru Evleri’nde yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimde!

Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat tarafından Bağcılar Güneşli’de inşa edilen Kirazlı Koru Evleri sonbahar kampanyasına yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimde sloganıyla çıktı..

Kirazlı Koru Evleri'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Sektörün iki önemli firması Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat ve İstanbul Bağcılar'da ortak bir konut projesine 11 dönümlük arazi üzerine insa edilen 'Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde inşaat çalışmaları hızlandı!

Sektörün iki önemli firması Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat ve İstanbul Bağcılar'da ortak bir konut projesine 11 dönümlük arazi üzerine inşa edilen 'Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde 330 bin TL'ye!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından Bağcılar'da hayata geçirilen Kirazlı Koru Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde yüzde 50 peşinde faizsiz ödemelerle!

Kirazlı Koru Evleri'nde 232 daire ve 4 ticari ünite bulunuyor. Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 4 blok halinde inşa ediliyor.

mayra sancakkoru evleri satılık Haberi

mayra sancakkoru evleri satılık

4 bin 750 metrekarelik alanı yeşil alanlara ayrılan Mayra Sancakkoru projesi Mayra Yapı imzası taşıyor. Proje İstanbul Bağcılar'da inşa ediliyor. 


Toplam 174 daire ve 10 adet ticari alanda meydana gelen Sancakkoru projesi üç blok olarak hayata geçirildi. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.  


Projede kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, yeşil alan, güvenlik, otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, spor alanları, fitness salonu ve sauna gibi ortak alanlar da mevcut.  


7 bin 474 metrekare alanda inşa edilen Sancakkoru projesinin fiyatları ve ödeme planı henüz belli olmadı. 


Bağcılar Sancakkoru Evleri nerede?

Adres: Sancaktepe Mah. Fatih Cad. No:189 Bağcılar İSTANBUL  


Tel: 444 3 173 

Web: http://sancakkoru.com

Gizem...