28 / 04 / 2024

Mayra Sancakkoru'da 30 ay 0 faiz imkanı!

Mayra Sancakkoru'da 30 ay 0 faiz imkanı!

Mayra Yapı imzası ile Bağcılar'da hayata geçirilen Sancakkoru projesinde inşaat devam ediyor. 174 daireden meydana gelen projede 30 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.



Bağcılar'da hayata geçirilen Mayra Sancakkoru projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Mayra Sancakkoru, indirim fırsatları ve ödeme koşullarıyla yatırımcılarını bekliyor. Mayra Sancakkoru, Kirazlı-Yenikapı metro hattı ve Bağcılar-Kabataş tramvay hattı gibi iki demiryolu hattının istasyonlarının 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Mayra Yapı imzası ile yükselen Sancakkoru projesinde 174 daire ile 10 mağaza bulunuyor. Projedeki dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


2019 yılının Ağustos ayında teslim edilecek Bağcılar Sancakkoru projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim ve 30 ay 0 faizli firma taksitlendirmesi şeklinde ödeme seçenekleri mevcut. Yüzde 1 KDV oranı da, yatırımcıları cezbedecek unsurlar arasında.


Sancakkoru Bağcılar projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, Türk hamamı, sinema odası, çok amaçlı spor alanı, çocuk oyun alanları, kış bahçesi, kapalı otopark ve 7/24 güvenlik gibi imkanlar sunuluyor. 

 

Mayra Sancakkoru da 30 ay 0 faiz imkanı!


Mayra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz Basın-Ekspres bölgesini özellikle seçtiklerini ifade etti. Yılmaz konuya ilişkin şunları söyledi; "3. Havalimanı’nın yapımıyla birlikte buraya ulaşımın kolaylıkla sağlanması da önem kazanıyor. Basın-Ekspres bu anlamda hem E5’e kolaylıkla bağlanması, hem TEM’e bağlanması ve Kuzey Marmara Otoyolu sayesinde 3. Havalimanı’na ulaşımı sağlaması bakımından değerli bir konumda yer alıyor"


Orta gelir guruba hitap ediyor

Atilla Yılaz, Mayra Sancakkoru projesinin orta gelir grubuna hitap ettiğini söyledi. Yılmaz, "İnşaat sektörünün gelişimiyle birlikte üst gelir grubu, bu gelişimden ilk faydalanan ve son dönemde konut satın alma konusunda doyuma ulaşan kesim oldu. Son dönemde genellikle orta gelir grubunun daha fazla konut satın almaya yöneldiğini görüyoruz. Tabii bunun için de ulaşılabilir fiyatlar önemli. Bölgede 1+1 rezidanslardan ziyade ailelerin huzurla yaşayabileceği 2+1 ve 3+1 dairelere ihtiyaç duyuluyor. Bu ihtiyacı gözeterek Mayra Sancakkoru projemizde “Büyük Aile, Büyük Daire” sloganını seçtik ve bölgedeki en geniş 2+1 ve 3+1 daire tiplerini oluşturduk. Bunun sonucunda hem değerli bir konumda, hem de bölgenin en geniş daireleri olan, konforlu, fakat ulaşılabilir fiyatlarda, orta gelir grubunda ailelere hitap edecek bir proje geliştirmiş olduk” dedi. Projedeki geniş sosyal donatılara da vurgu yapan Atilla Yılmaz, “Bir ailenin sadece evinin içinde değil, dışında da hoşça vakit geçirebileceği alanlar tasarladık. Yüzme havuzları, fitness center, dinlenme ve spor alanlarıyla eksiksiz sosyal alanlar oluşturmaya çalıştık" şeklinde açıklamada bulundu. 

 

Web: http://sancakkoru.com/


Geri Dön