03 / 05 / 2024

Maz Danışmanlık Mühendislik Denizcilik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Maz Danışmanlık Mühendislik Denizcilik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Maz Danışmanlık Mühendislik Denizcilik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Malkoç Şahin tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Gökçek Sokak'ta kuruldu.

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Gülderen Alyavuz tarafından kuruldu.

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alp tarafından kuruldu.

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aygün tarafından kuruldu.

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gamza Kaçmaz tarafından kuruldu.

Kaçkar Taahhüt Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Taahhüt Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyup Arslangörür tarafından kuruldu.

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Güray Erden tarafından kuruldu.

Cn Proje Danışmanlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cn Proje Danışmanlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Özgeldi tarafından kuruldu.

İnanç Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnanç Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Onut Kurtkaya tarafından kuruldu.

Opt Enerji Danışmanlık Mühendislik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Opt Enerji Danışmanlık Mühendislik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Önal tarafından kuruldu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Aksu tarafından kuruldu.

Aykazone Enerji Danışmanlık Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aykazone Enerji Danışmanlık Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahsen Yıldız ve Alper Kökmen ortaklığında kuruldu.

İst Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Oycan Arslan tarafından kuruldu. 

Maz Danışmanlık Mühendislik Denizcilik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Maz Danışmanlık Mühendislik Denizcilik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Maz Danışmanlık Mühendislik Denizcilik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Malkoç Şahin tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Gökçek Sokak'ta kuruldu. 


Maz Danışmanlık Mühendislik Denizcilik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü gemi inşa etmek, ettirmek, bakım ve onarımını yapmak, gemi havuzlamak veya aracılık, acentelik ve komisyonculuğunu yapmak. 2- Her türlü gemi almak, satmak, kiraya vermek, kiralamak, aracılık, acentelik ve komisyonculuğunu yapmak. 3- Gemi inşa ve sanayine yönelik imalatlar yapmak, bu işler ile ilgili taahhüt, her nevi plan, proje ve mühendislik, teknik müşavirlik hizmetlerini yapmak ve konuları ile ilgili pazarlama alanında üretimde bulunarak ekonomik ve teknolojik fayda sağlayacak yatırım ve çalışmaları yapmak. 4- Büyük ve küçük tonajlı yük,...