11 / 05 / 2024

Mazars Denge aylin beydemir

Mazars Denge aylin beydemir

Mazars Denge Denetim Ortağı, Sigortacılık Bölüm Başkanı Aylin Beydemir, sigortacılığın fiyatlamayla başlayan bir alan olduğunu bu nedenle doğru fiyatlama yapan şirketlerin kâr etmemesi için bir neden olmadığını söyledi

Denge Yatırım'dan pay alım bildirisi!

Denge Yatırım Holding bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Denge Yatırım pay alım bildirisini yayınladı.

Denge Yatırım pay geri alımı bildirisini yayınladı!

Denge Yatırım Holding bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Denge Yatırım pay geri alımı bildirisini yayınladı.

Denge Yapı, Urfa Güneş Enerjisi projesi için Sega Solar ile anlaştı!

Denge Yapı tarafından kurulan Hilvan Enerji, 385 dönüm arazi üzerinde 23,5 megavatlık güneş enerjisi santralinin kurulum çalışmaları için Sega Solar ile anlaştı. 25 milyon euro'luk yatırım değerine sahip olan Urfa Güneş Enerjisi projesinin, Mayıs 2017'de devreye girmesi bekleniyor.

Denge Towers Sancaktepe fiyatları 2016!

Denge Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Denge Towers Sancaktepe projesi 6 bin 40 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Denge Towers Sancaktepe fiyatları 2016 haberimizde yer alıyor.

Denge Towers Sancaktepe fiyat 2016!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Denge Towers Sancaktepe projesi 120 adet daire ve 40 dükkandan meydana geliyor. İşte Denge Towers Sancaktepe fiyat 2016...

Denge Towers güncel fiyat!

Denge Towers, Sancaktepe’de Denge Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje, 6 bin 40 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Denge Towers güncel fiyatları, 339 bin liradan başlıyor..

Denge Towers'ta kaçırılmayacak fırsat!

Denge Towers, yılsonuna özel peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı sunuyor. 339 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Denge Towers’ta, sadece 18 bin TL peşinat ödeyerek ev sahibi olunabiliyor. Üstelik bir süredir uygulanan 120 ay vade kampanyası da devam ediyor.

Sancaktepe Denge Towers'ta 120 ay vade!

Denge Towers'ta fiyatlar 315 bin liradan başlıyor. Konut alıcılarına 120 ay vade ve 0,70 oranında vade farkı uygulanıyor.

Denge Towers'ta yüksek kira getirisi!

Denge Yapı tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Denge Towers, kira getirisi en yüksek proje olma konusunda oldukça iddialı. Yatırımcısına yüksek kazanç sağlayan Denge Towers'tan 351 bin TL'ye alınan evlerde 2 bin TL'ye kadar kira geliri elde edilebiliyor.

Denge Towers Sancaktepe'de fiyatlar 351 bin TL'den başlıyor!

Toplam 120 daireden meydana gelen Denge Towers Sancaktepe'de fiyatlar 351 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2018 yılı nisan ayında yapılması planlanıyor.

Denge Towers projesinde 0,70 faizle 120 ay vade imkanı!

Denge Towers, yepyeni bir kampanyayla konut alıcısının karşısına çıkıyor. Nisan ayında satışa çıkan Denge Towers’dan daire satın almak isteyenler sadece yüzde 15 peşinat ödüyor.

Aylin İlgen kimdir?

Aylin İlgen, Lisans eğitimini İktisat alanında tamamladıktan sonra, Nişantaşı Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi Yüksek Lisansını yapmış ve Doktora eğitimine devam etmektedir.

Cari denge dengesizlikleri yeni bir krizi tetikleyebilir!

HSBC Başkekonomisti Janet Henry, cari denge dengesizliklerinin yeni bir krizi tetikleyebileceği uyarısında bulunuyor.

Mazars Denge aylin beydemir Haberi

Mazars Denge aylin beydemir


Denetim ve müşavirlik firması Mazars Denge’nin Denetim Ortağı ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Aylin Beydemir, sigorta şirketlerinin en önemli departmanın underwriting bölümleri olduğunu bildirerek “Danışmanlık verdiğimiz firmalara çok iyi işleyen underwriting departmanlarının olması gerektiğini anlatıyoruz. Çünkü riski iyi hesaplayıp doğru fiyat veren şirketlerin kar yazabildiğini görüyoruz” dedi. 


Türkiye’nin önde gelen denetim ve mali müşavirli firmalarından Mazars Denge’nin Denetim Ortağı ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Aylin Beydemir ile Türkiye sigorta sektörünü konuştuk. 


Mazars Denge olarak Türkiye’nin en köklü denetim ve müşavirlik firmalarından biri olduklarını belirterek sözlerine başlayan Beydemir, “Benim uzmanlık alanım finans ve sigorta tarafı. Mazars’a katılalı 1 yıl oldu. Fakat 14 yıldır sektördeyim. Şirketimiz bugün içlerinde sektörün önde gelen şirketlerinin de olduğu birçok sigorta firmasına hizmet veriyor. Türkiye sigorta sektörü gelecek vaad eden...