21 / 07 / 2024

Mazaya Qatar Real Estate gayrimenkul yatırımları

Mazaya Qatar Real Estate gayrimenkul yatırımları

Türk gayrimenkul pazarına yabancı ilgisi artarak devam ediyor. Ortadoğu'nun en önemli gayrimenkul şirketlerinden Katar-Kuveyt ortaklığındaki Mazaya Qatar Real Estate, bu yıl Türkiye'de proje geliştirecek...

İstanbul'a gayrimenkul yatırımı yapan kaybetmez!

Mazaya Qatar Üst Yöneticisi (CEO) Hamad el-Hedfa: "İstanbul'daki gayrimenkul fiyatları Avrupa'daki birçok metropolün gerisinde. İstanbul'a yatırım yapanın kaybetmesi mümkün değil. Çünkü bir tane İstanbul var" dedi.

Global Menkul Değerler ve Mazaya Qatar'dan stratejik işbirliği!

Global Menkul Değerler ve Mazaya Qatar arasında; ulusal ve uluslararası arenada yatırımcılara sunulmak üzere gayrimenkul yatırım fonları oluşturmak amacıyla stratejik işbirliği anlaşması imzalandı.

Timsah Arena'nın açılışına Real Madrid gelecek!

BURSA Büyükşehir Belediyesince inşası sürdürülen yeni stadyumun açılış maçına davet edilen dünyaca ünlü İspanyol kulübü Real Madrid'in, bu teklife olumlu yanıt verdiği bildirildi..

22. European Real Estate Society Konferansı 24-27 Haziran'da!

Gayrimenkul alanında akademisyen ve sektör temsilcilerini bir araya getiren European Real Estate Society 22. Uluslararası Konferansı 24-27 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde düzenlenecek.

Dumankaya ile Al Mazaya'dan Ritim İstanbul'da ortaklık!

Ortadoğulu gayrimenkul devi Al Mazaya, Türkiye pazarına girdi. Dumankaya İnşaat ile yüzde 50-50 ortak şirket kuran grup, ilk olarak 800 milyonluk Ritim İstanbul'u tamamlayacak, ardından da İstanbul'da yeni projeler geliştirecek..

Ritim İstanbul: Dumankaya, Mazaya ortaklığıyla!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Ritim İstanbul Projesi Körfez ve Arap ülkelerinin 32. büyük gayrimenkul şirketi Kuveytli Al Mazaya Holding, Dumankaya İnşaat’ın ortak imzasını taşıyor.

Al Mazaya Ritim İstanbul'un arsasını 190 milyon TL'ye satın aldı!

Ortadoğu'nun en büyüklerinden Al Mazaya, Dumankaya ile Türkiye pazarına giriş yaptı. Ritim İstanbul'un arsasını 190 milyon TL bedelle Mazaya Dumankaya ortak girişimi alırken, ikili yeni projeler için de yeşil ışık yaktı.

Ritim İstanbul, Dumankaya ve Al Mazaya ortaklığıyla inşa ediliyor!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun güçlü gayrimenkul geliştiricisi Al Mazaya Holding, marka şehir İstanbul’u bir üst seviyeye taşıma ve Türkiye ekonomisine maksimum fayda sağlama ortak hedefi ile ilk imzayı atıyor.

Zen Gündoğan'ın satışını Arthur ile Miller Real Estate yapıyor!

Toplam 6 bin 400 m2’lik arazi üzerinde konumlanan, 12 lüks villalık butik proje Zen Gündoğan’ın satış ve pazarlaması, Arthur&Miller Real Estate Bodrum ofisi tarafından gerçekleştiriliyor.

Dumankaya İnşaat Al Mazaya Grup ile işbirliği yapıyor!

Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketi Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştirici holdinglerinden Al Mazaya Grup, iş birliği yapıyor. Bu çalışma hakkında detaylar basın toplantısında konuşulacak.

Real Madrid'in stadının adı değişiyor!

Real Madrid'in efsanevi stadı Santiago Bernabeu Stadı'nın ismi değişiyor. Eflatun-beyazlı yönetimin, Arap ortaklarıyla yaptığı sponsorluk anlaşmasına göre, stadın adı bundan böyle Abu Dabi Bernabeu olacak.

Mazaya Real Estate Turkey Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazaya Real Estate Turkey Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, İbrahim A I N Alsoqabi, Rashid Y Y A Alnafisi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Büyükçekmece Real Hipermarket Binası değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde yer alan İstanbul Büyükçekmece Real Hipermarket Binasına ait Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan rapor...

Mazaya Qatar Real Estate gayrimenkul yatırımları Haberi

Mazaya Qatar Real Estate gayrimenkul yatırımları

Türk gayrimenkul pazarına yabancı ilgisi artarak devam ediyor. Ortadoğu'nun en önemli gayrimenkul şirketlerinden Katar-Kuveyt ortaklığındaki Mazaya Qatar Real Estate, bu yıl Türkiye'de proje geliştirecek.


Seçimler nedeniyle satışların durma noktasına geldiği Türk gayrimenkul piyasası yeniden hareketlenmeye başladı. Sektördeki birçok şirket seçimde ekonomik istikrarın oluşmasıyla yeni projelerini birer birer vitrine çıkarıyor. Yerli şirketlerin proje lansmanlarına sadece yurtiçindeki müşteriler değil yabancılar da büyük ilgi gösteriyor. Yabancıların ilgisi yalnız alımla sınırlı değil. Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Mazaya Qatar Real Development da bu hareketliliğe kayıtsız kalamadı. Geçen hafta Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen şirketin genel kurul toplantısında Türkiye'ye yatırım kararı çıktı. Kuveyt ve Katar ortaklığında kurulan Mazaya, bu yıl içinde Türkiye'de proje geliştireceğini açıkladı. 


"GÜVENLİ ÜLKE ARIYORUZ" 

Şirketin yıllık genel kurulu toplantısında açıklama yapan Mazaya Qatar...