03 / 05 / 2024

Mazhar Vardar

Mazhar Vardar

Bodrum Oasis AVM Genel Müdürü Vardar: "Tüketici aradığı her şeye aynı yerde ulaşmayı hedefliyor. Moda gibi AVM yapılıyor, ama bunların kaçı müşteri tarafından tutuluyor."

Şok'ta Lenovo Notebook 15559 TL'ye, Akıllı Robot Süpürge 12399 TL'ye düştü! Bu fırsat kaçmaz

Yaptığı indirimlerle halkın teveccühüne mazhar olan Şok market 08-11 Nisan aktüel ürünler kataloğu merak ediliyordu. Perakende market zincirlerinden ŞOK, Web sitesi üzerinden 08-11 Nisan 2023 aktüel ürünlerini yayınlayarak bu merakı giderdi. 

A101'de Nisan bombaları başladı! Ayçiçek yağında çılgın indirim! Fiyatlar dip yaptı

A101 market 4,5 litre ayçiçek yağında Nisan ayına özel kampanyasını ilan etti. Yaşadığımız zamlı süreçlerde büyük indirimler sunan A101 Vatandaşın yoğun ilgisine mazhar oldu kampanyanın detayları haberimizde.

Vestel Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Çamaşır Makinesi, Vestel Türkiye'de kadim bir geçmişe sahip olan markadır. Gözü kapalı herkesin güvenip ürünlerini aldığı Vestel çamaşır makinesinde de halkın teveccühüne mazhar oluyor. Vestel Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Metoksa Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metoksa Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mazhar Özdemir tarafından kuruldu.

Otel fiyatlarında artış olacak mı? Flaş açıklama

Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Türkiye'deki mevcut durumu değerlendirdi. Vardar, otellerde geçtiğimiz seneye göre yüzde 60-70'e varan fiyat artışı olduğunu ancak bu yaz döneminde daha artış olmayacağını ifade etti.

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Özgüvenç ve Tuna Vardar ortaklığında kuruldu.

Santelina Sağlık Hizmetleri Ve Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Santelina Sağlık Hizmetleri Ve Turizmi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abiddin Acar, Alper Boz ve Nalan Vardar Koşun ortaklığında kuruldu.

İkam Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İkam Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Öztürk ve Mazhar Yalçin ortaklığında kuruldu.

Mehmet Kurman, Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'nden ayrılan Vahit Vardar'ın yerine, Mehmet Kurman'ın Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine karar verildi. 

İslambul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İslambul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mazhar Iqbal, Samıa Ishfaq, Sumaıra Tarıq ve Zafar Iqbal ortaklığında kuruldu.

VRD Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

VRD Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 19 milyon 746 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mete Vardar, Mert Vardar ve Sinan Vardar tarafından kuruldu. 

Laks Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Laks Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Şengöz, Erhan Vardar ve Muahmmet Safa Gökdemir tarafından kuruldu.

Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi kuruldu!

Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mazhar Özgür tarafından kuruldu.

Mazhar Vardar Haberi

Mazhar Vardar

Perakende sektörünü anlatan Bodrum Oasis AVM Genel Müdürü Mazhar Vardar, "Tüketici aradığı her şeye aynı yerde ulaşmayı hedefliyor. Moda gibi AVM yapılıyor, ama bunların kaçı müşteri tarafından tutuluyor. 

Kaçı hedefleri doğrultusunda verimli çalışabiliyor? Yüzde 50'nin üzerinde bir oranla AVM'ler verimli değil ve büyük sıkıntılar içinde olduğunu biliyorum. AVM'ler var ama kanun yok. El yordamıyla işler yapılıyor" dedi. 


İzmir 9 Eylül...