28 / 04 / 2024

Mazhar Yıldırımhan kimdir

Mazhar Yıldırımhan kimdir

AK PARTİ Trabzon milletvekili aday adayı Mazhar Yıldırımhan, Trabzon'un geleceğine çok büyük katkı sağlayan turizm için altyapı ve üst yapı yatırımlarının bir an evvel Trabzon'a kazandırılması gerektiğini söyledi.

Didar Sevdil Yıldırım ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Didar Sevdil Yıldırım kimdir? Hangi okulda okudu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketin kurucusu oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Didar Sevdil Yıldırım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

Zekeriya Yıldırım kimdir?

Zekeriya Yıldırım kimdir? Zekeriya Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Zekeriya Yıldırım'ın biyografisi...

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Ersan Yıldırım kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Yıldırım kimdir? Ersan Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersan Yıldırım'ın biyografisi...

Nihal Yıldırım kimdir?

Nihal Yıldırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Şişli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Nihal Yıldırım kimdir? Nihal Yıldırım, hangi işlerde görev aldı?

Cengaver Yıldızgöz kimdir?

TSKB GYO Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Cengaver Yıldızgöz kimdir? Cengaver Yıldızgöz, ne zamandan beri TSKB bünyesinde hizmet veriyor?

İsmail Yıldırım kimdir?

Kocaeli Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kimdir? İsmail Yıldırım, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mehmet Yıldırır kimdir?

Gaziantep Nurdağı İlçe Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır kimdir? Mehmet Yıldırır bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Okan Süha Yıldırım kimdir?

Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul’ün İş Geliştirme’den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Peki, Okan Süha Yıldırım kimdir? Okan Süha Yıldırım bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

M. Yıldırım Salihoğlu kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi İnşaat Mühendisi M. Yıldırım Salihoğlu kimdir? M. Yıldırım Salihoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? M. Yıldırım Salihoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Mazhar Yıldırımhan kimdir Haberi

Mazhar Yıldırımhan kimdir

Mazhar Yıldırımhan, "Trabzon sanayi ağırlıklı bir şehir değildir. Dolayısıyla son yıllarda artan bir şekilde ekonomik girdi sağlayan turizm sektörünün daha da geliştirici yatırımları şehrimize kazandıracağız. Altyapı ve üstyapı yatırımlarının şehrimize kazandınlmasıyla eşsiz bir doğal güzelliğe sahip Trabzon, turizmin parlayan yıldızı olacak. Diğer yandan inşaat ve emlak sektörü de ciddi istihdam alanları oluşturuyor. Başlanan kentsel dönüşüm projelerinin hız kazanmasıyla birlikte bu sektörler de şehrimize büyük bir ekonomik girdi sağlayacaktır. Kaliteli konut üretimiyle birlikte özellikle Araplara emlak satışı da artacaktır. Bu sektörlerin sorunlarının ve beklentilerinin her zaman takipçisi olma gayretinde olacağız." şeklinde konutu. AK Parti Genel Merkezi'nin alacağı karar ne olursa olsun AK Parti davasına sonuna kadar sahip çıkma azim ve kararlılığında olduğunun altım çizen Yıldırımhan, "Teşkilatlarımızın temayül sürecinden sonra Ankara'daki...