05 / 05 / 2024

Mazı köyü Çocuk Mezarlığı Mahallesi

Mazı köyü Çocuk Mezarlığı Mahallesi

Bodrum'un Yalıçiftlik beldesine bağlı Mazı köyünde çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

İzmir Kınık'a çocuk köyü inşa edilecek! 

İzmir Kınık'ta belediye tarafından yaptırılan çocuk köyünün yapımı devam ediyor. Çocuk köyü 20 bin 450 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. 

Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek!

Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bornova Karaçam Köyü’nde çocuk köyü hayata geçirecek. Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek.

Kadıköy Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak Çocuk Kültür Merkezini hizmete açtı. Çocuklar sömestri tatili boyunca Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek onlarca etkinlikten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Balıkesir Karyağmaz Köyü'nde geçinemeyen 404 aile taşınacak!

Hükümet, Türkiye tarihinde bir ilke imza atarak yerinde kalkınması mümkün görülmeyen köylerin taşınmasını kararlaştırdı. Bu kapsamda Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde yer alan Karyağmaz köyü taşınacak ilk yer oldu.

Türkiye’nin ilk ekolojik yuvası Kadıköy’de açılıyor!

Türkiye’nin ilk ekolojik yuvası Kadıköy’de açılıyor. Kadıköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası 15 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla saat 15.00’de açılacak.

Antalya Çaybaşı'ya çocuk köyü geliyor!

Muratpaşa Belediyesi tarafından Çaybaşı Mahallesi'nde 16 bin metrekare büyüklüğündeki alanda inşaatına başlanan Çocuk Köyü yapılıyor. Parkın inşaatının devam ettiğini kaydeden Başkan Uysal, önümüzdeki Ağustos ayında açılışını yapmayı istediklerini belirtti.

İzmir'e çocuk köyü inşa edilecek!

Korunma ihtiyacındaki çocuklara yeni bir hayat veren Koruncuk Vakfı, Bolluca'dan sonra İzmir'e de çocuk köyü kuruyor. Genel Müdür Güveniş, "İzmir'i 8.2 milyon liraya inşa edeceğiz" diyor

Esenler'de Çocuk Mahallesi ve Çocuk Köyü kurulacak!

Esenler Belediyesi, Çocuk Sokağı’nın ardından Çocuk Mahallesi ve Çocuk Köyü kurmak için harekete geçti. Başkan Göksu, ‘Bir mahalleyi tamamen trafiğe kapatıp çocuklara vereceğiz’ dedi.

Balıkesir Çocuk Köyü'nün temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar için hayata geçirilecek olan ve yetişkinlerin de istifade edebileceği Çocuk Köyü'nün temeli törenle atıldı.

Mazı köyündeki yeraltı şehri turizme kazandırılıyor!

Restorasyonu ve çevre düzenlemesi tamamlanan Mazı köyündeki yer altı şehrinin 3 katı ziyarete açılacak. Nevşehir'deki diğer yer altı şehirlerinden farklı olarak Mazı Yer Altı Şehri'nde banyo bulunuyor.

Evim Kadıköy Fikirtepe iletişim!

Evim Kadıköy Fikirtepe iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 11 olarak belirlendi. Projede yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, spor alanlar, sauna, buhar banyosu, fitness center yer alıyor...

Mazı köyü Çocuk Mezarlığı Mahallesi Haberi

Mazı köyü Çocuk Mezarlığı Mahallesi


     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Mazı köyü Çocuk Mezarlığı Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına Milas Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı 21 arazöz, 150 orman işçisi ve çevre beldelerin itfaiye ekipleri müdahale etti. 5 helikopter ve 3 uçak da söndürme çalışmalarına havadan destek verdi. 

     Şiddetli rüzgar nedeniyle kısa sürede büyüyen yangın, ekiplerin yoğun çalışmasıyla kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 10 hektarlık kızılçam alanı zarar gördü. 

     Bu arada yangın bölgesinde bulunan yaklaşık 100 arı kovanı ise orman işçileri tarafından korumaya...