09 / 05 / 2024

Mazmancı Gıda şirket

Mazmancı Gıda şirket

Mazmancı Gıda İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Bülent Mazmancı tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Büyükçekmece, Sinanoba Mahallesi, İbrahimzade Caddesi' nde kuruldu.

Göknur Gıda halka arz için geri sayımda! Halka arz fiyatı ne olacak? Ne zaman borsada işlem görmeye başlıyor?

Türkiye’nin en büyük meyve-sebze ihracatçılarından biri olan Göknur Gıda halka arz için gün sayıyor. Şirket, 1 Mart ile 3 Mart arasında talep toplayacak. Arz gelirinin önemli bir bölümünün yeni yatırımların finansmanında değerlendirilmesi planlanıyor.

Gıda, enerji ve savunma sanayinden 3 şirket daha borsaya geliyor

SPK halka arz talebinde bulunan üç şirketin halk arzına onay verdi. İşte enerji, gıda ve savunma sanayinde faaliyet gösteren o şirketler...

Aynes Gıda'nın devri onaylandı! İşte satın alan şirket

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Aynes Gıda'yı, KDV dahil 926 milyon 89 bin TL tutarındaki satış bedelini tahsil ederek Tarım Kredi Kooperatifi'ne sattı.

Münnes İnşaat Turizm Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Münnes İnşaat Turizm Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirket Avcılar'da Salih Baycan tarafından kuruldu.

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirket bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahammed S.T. Tawfık tarafından kuruldu.

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıracettin Atakur tarafından kuruldu.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

TAB Gıda mağaza sayısını 50'ye çıkaracak!

TAB Gıda'nın bu yeni zinciri sessiz sedasız büyüyor. Şirket önümüzdeki yıl mağaza sayısının 13'ten 50'li rakamlara ulaşması planlanıyor...

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirket

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Hakkı Polat ve Mehmet Serdaroğlu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Avrasya GYO'ya Gürcistan'da Şirket alımı için yetki verildi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO'ya Gürcistan'da Şirket alımı için yetki verildi.

Mazmancı Gıda İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mazmancı Gıda İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Bülent Mazmancı tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Büyükçekmece, Sinanoba Mahallesi, İbrahimzade Caddesi' nde kuruldu.

Doğanay Gıda Uzakdoğu'ya fabrika kuracak!

Adana’da 42 milyon Euro yatırımla kurduğu yüksek teknolojiyle üretim yapan Doğanay Gıda ürettiği şalgam ve meyve sularını dünyaya satmaya hazırlanıyor. 2020 yılında 1 milyar lira ihracat hedefleyen şirket, Uzakdoğu’da da bir fabrika kuracak.

Mehdi Eker: Gıda güvenliği tehlikede olanlar arazi alıyor!

GIDA, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, dünyada gıda güvenliği tehlikede birçok şirket ve ülkenin, kendi ülkelerinin arazileriyle yetinmediğini, farklı yerlerden arazi kiralayarak veya satın alarak üretim yaptığını belirtti...

Mazmancı Gıda şirket Haberi

Mazmancı Gıda şirket

Mazmancı Gıda İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Bülent Mazmancı tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Büyükçekmece, Sinanoba Mahallesi, İbrahimzade Caddesi'nde kuruldu. 


Mazmancı Gıda İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...