29 / 04 / 2024

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirket


Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Hakkı Polat ve Mehmet Serdaroğlu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 



Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İsmail Hakkı Polat ve Mehmet Serdaroğlu ortaklığında kuruldu. 

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışında resmi kuruluşlar iktisadi kamu kuruluşları kooperatifler özel ve tüzel kurum kuruluş ve kişilerin yapı tesis ve inşaat işlerini taahhüt etmek yaptırmak yapmak emanet yapımcı olarak bu işleri üstlenmek kat veya para karşılığı veya kendi namına inşaat yapmak, bina arsa ve araziler satın almak kiralamak satmak ve kiraya vermek parselasyon ve projelendirme işlerini yapmak ve yaptırmak ve 29.11.2013 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.


Geri Dön