16 / 05 / 2024

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Hakkı Polat ve Mehmet Serdaroğlu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Ekobir Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekobir Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Temur, Hüseyin Kır ve Mehmet Durgut ortaklığında kuruldu.

Firat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Coşkun ve Dicle Firat ortaklığında kuruldu.

Seva Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Seva Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Seda Aktürk tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Ergen ve Mustafa Ergen ortaklığında kuruldu.

Redi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Redi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yücetürk tarafından kuruldu.

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited ŞirketiSoley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayman Albouchı tarafından kuruldu.

Günayline İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Günayline İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günay tarafından kuruldu.

Eks Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eks Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında kuruldu.

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Par, Bora Par ve Tolga Çom ortaklığında kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İsmail Hakkı Polat ve Mehmet Serdaroğlu ortaklığında kuruldu. 

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışında resmi kuruluşlar iktisadi kamu kuruluşları kooperatifler özel ve tüzel kurum kuruluş ve kişilerin yapı tesis ve inşaat işlerini taahhüt etmek yaptırmak yapmak emanet yapımcı olarak bu işleri üstlenmek kat veya para karşılığı veya kendi namına inşaat yapmak, bina arsa ve araziler satın almak kiralamak satmak ve kiraya vermek parselasyon ve projelendirme işlerini yapmak ve yaptırmak ve 29.11.2013 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer...