18 / 05 / 2024

Mbk Mühendislik Telekomünikasyon İnşaat adres 

Mbk Mühendislik Telekomünikasyon İnşaat adres 

Mbk Mühendislik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Canbolat tarafından kuruldu.

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Mbk Mühendislik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbk Mühendislik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Canbolat tarafından kuruldu.

Tab Telekom Mühendislik Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tab Telekom Mühendislik Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Boran tarafından kuruldu.

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Arslan tarafından kuruldu.

Mobile Telekomünikasyon Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mobile Telekomünikasyon Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Kılıç tarafından kuruldu. 

Deutchmax Gayrimenkul Ve Telekomünikasyon Limited Şirketi kuruldu!

Deutchmax Gayrimenkul Ve Telekomünikasyon Limited Şirketi Hıdır Yıldırım tarafından 150 bin TL sermaye ile bugünkuruldu.

Mekom Yapı Telekomünikasyon İnşaat Tarım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekom Yapı Telekomünikasyon İnşaat Tarım Ve Ticaret Limited Şirketi 600 bin TL sermaye ile bugün Cengiz Cemiloğlu imzasıyla kuruldu.

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon Gıda İnşaat Teks. ve İth.İhr.Ltd.Şti.Vatantur 3 Şb. açıldı!

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon Gıda İnşaat Teks. ve İth.İhr.Ltd.Şti.Vatantur 3 Şb. Halil Demir Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Fatih , Aksaray Mahallesi'nde kuruldu.

Serer Telekomünikasyon İnşaat Yapı Orman Ürünleri Nakliye Reklam Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Serer Telekomünikasyon İnşaat Yapı Orman Ürünleri Nakliye Reklam Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Serhat Turukan tarafından 800 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Sancaktepe, Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.

Okan Altyapı Bilişim Telekomünikasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Altyapı Bilişim Telekomünikasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadık Mumcu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Batış Akgör tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Avcılar, Ambarlı Mahallesi'nde kuruldu.

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi Vatantur 1 Şubesi açıldı!

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon Gıda İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi Vatantur 1 Şubesi, Mehmet Demir Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mimart İnşaat Telekomünikasyon Elektrik Elektronik Temizlik Gıda Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mimart İnşaat Telekomünikasyon Elektrik Elektronik Temizlik Gıda Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İrfan Soysüren, Çavuş Yaşar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Temmuz'da kuruldu.

Mbk Mühendislik Telekomünikasyon İnşaat adres  Haberi

Mbk Mühendislik Telekomünikasyon İnşaat adres 

Mbk Mühendislik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Canbolat tarafından kuruldu.

Mbk Mühendislik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; Toplu veya münferit konut, otel, motel, çarşı, işyeri, fabrika, sınai tesisler ve alt yapı tesisleri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, inşaat taahhüt işlerini, gerek şirket olarak gerekse gerçek ve tüzel kişilerle birlikte ortaklık kurmak suretiyle yapmak 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt, proje, mühendislik, mimarlık müşavirlik kontrollük ve montaj işleri ve organizasyon işleri yapmak. Müstakil korna,...