15 / 05 / 2024

Mc Donalds Mağaza

Mc Donalds Mağaza

Son 5 yılda Türkiye’ye 100 milyon dolar yatırım yapan McDonald’s, yıl sonuna kadar 35 yeni restoran açıp 1000 kişiyi işe alacak

Aksaray ve Osmaniye'deki 9 arsa ve 1 mağaza satışa çıktı! Yatırımcılar dikkat!

Aksaray ve Osmaniye'de yer alan 9 adet arsa ve 1 adet mağaza satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 8 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Derimod mağaza yatırımlarını hızlandırıyor!

Derimod Başkan Yardımcısı Murat Zaim, Türkiye’de 88 adet mağazalarının olduğuna dikkat çekti. Murat Zaim, "Mağaza açma tempomuz hızlı olmayacak. Ülkemizde sezonda 1-2 mağaza açacağız. Her yıl 1-2 yeni ülkeye girmeyi hedefleyeceğiz" dedi.

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

AVM yatırımcıları ile mağaza sahipleri arasında kira tartışması!

AVM’leri açmayı planlayan AVM yatırımcıları ile mağaza sahipleri arasında kira tartışması yaşanıyor. Markalar, “Turist gelmeyecek. Cirolar yüzde 40 düşer kirayı ciroya bağlayalım” önerisinde bulunuyor.

Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra'da mağaza açıyor!

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

 Türk markalar 2020'de yurt dışında bin mağaza açacak!

Türk markaların yurt dışında 4 bin 500’e yakın mağazası bulunuyor. Bu mağazalara yenilerini eklemek isteyen yatırımcılar 2020 yılı sonuna kadar yurt dışında bin mağaza açmayı planlıyor...

Starbucks'tan 12 bin yeni mağaza!

Starbucks'ın Operasyon Müdürü Kevin Johnson, şirketin New York'ta düzenlediği "Yatırımcı Günü"nde geleceğe yönelik planlarını açıkladı. Starbucks 5 yıl içinde dünya genelinde 12 bin yeni mağaza açmayı planlıyor.

Defacto'nun 2016 yılı hedefi 400 mağaza!

DEFACTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Ateş, bu yıl sonunda şu anda 381 olan mağaza sayılarını 400’ün üzerine, yurtdışı mağaza sayılarını da 100’ün üzerine çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

Yataş 77 yeni mağaza açacak!

Türkiye mobilya ve yatak sektöründeki 40’ıncı yılını kutlayan Yataş Grup, bünyesine katılacak 77 mağaza için yatırımcıları bekliyor.

Yabancı yatırımcılar Türkiye'de 90 yeni mağaza açacak!

Darbe girişimine, bölge ülkelerdeki dalgalanmalara rağmen, yabancı markaların Türkiye’deki yatırımlarını artırarak sürdürdüğünü söyleyen Sami Kariyo, “90 yeni mağaza açılırken kapananların sayısı 41 ile sınırlı kaldı” dedi.

Perakende sektöründe darbe girişimi sonrası mağaza atağı!

Perakende sektöründe yatırımcılar, mağaza ve şubeleşmeyi sürdürerek Türk ekonomisine güven mesajı veriyor. Son dönemde Under Armour, Merlin, Aigner, Kahve Dünyası ve Kaşıbeyaz yeni yatırımlarıyla adlarından söz ettiriyorlar.

DeFacto 2025'e kadar 50 mağaza açacak!

Türkiye pazarından çekilmeye karar veren C-A'in mağazalarını DeFacto devraldı. DeFacto Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Ateş, "2025'e kadar fiziki mağaza açarak 50, online satışla 100 ülkede olmak istiyoruz.'' dedi

Mc Donalds Mağaza Haberi

Mc Donalds Mağaza

Toplam 119 ülkede 33 binden fazla restoran ile faaliyet gösteren hızlı servis zinciri McDonald’s Genel Müdürü Dilek Başarır, “Restoran başına 200 bin dolarlık yenileme yatırımı yapıyoruz. Bugüne kadar 10 tane restoranımızı bu şekilde yeniledik. Yeni açtığımız restoranlarımız da yeni konseptle hizmete giriyor. Şu anda 191 restoran ile Türkiye’de faaliyet gösteriyoruz. Yıl sonunda bu sayıyı 213’e çıkarmayı hedefliyoruz. Şu anda 4 bin 500 kişiyi istihdam ediyoruz. Her restoranda en az 30 kişi çalışıyoruz. Yeni açılan restoranlarla da 1000 kişilik ek istihdam sağlayacağız” diye konuştu.


Yüzde 30 büyüme hedefi


McDonald’s’ın Türkiye’de büyümeye devam edeceğini anlatan Dilek Başarır, “Son 5 yılda Türkiye’ye 100 milyon dolar yatırım yaptık. Geçen yıl 200 milyon dolar ciro elde ettik. Bu yıl da iyi bir yıl geçiriyoruz İlk 6...