04 / 05 / 2024

MCA Hafriyat Gayrimenkul Organizasyon iletişim

MCA Hafriyat Gayrimenkul Organizasyon iletişim

MCA Hafriyat Gayrimenkul Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aydoğan, Ali Hikmet Arıcan, Cihan Arıcan tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu.

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Kacır ve Celil Kacır ortaklığında kuruldu.

Bitex Port Gayrimenkul Bilgisayar İnşaat Hafriyat Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Bitex Port Gayrimenkul Bilgisayar İnşaat Hafriyat Hırdavat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Keçi tarafından kuruldu.

Asl Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Asl Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Limited Şirketi bugün ESenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Baran tarafından kuruldu.

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Alya 4 Mevsim’de hafriyat çalışmaları başladı!

BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya 4 Mevsim projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Mustafa Koç ortaklığında kuruldu.

Arda Taşıt Gayrimenkul İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Arda Taşıt Gayrimenkul İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli Enver Bayoba ve Şafak İnce tarafından kuruldu.

Kocaeli Körfez'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Körfez İlçesi, Yarımca Şuyulandırma Mahallesi, Köyüstü Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 553 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Memfis İnşaat Malzemeleri Gayrimenkul Taşımacılık ve Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Memfis İnşaat Malzemeleri Gayrimenkul Taşımacılık ve Hafriyat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabahattin Aytürk tarafından kuruldu.

Arm Gayrimenkul Hafriyat İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arm Gayrimenkul Hafriyat İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya tarafından kuruldu. 

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Atıl tarafından kuruldu.

Kocaeli Körfez'de 7.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Körfez İlçesi Yarımca (Şuyulandırma) Mahallesi,  Kabakoz mevkiinde yer alan gayrimenkul 7 milyon 616 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sur Yapı Muhit'te hafriyat çalışmaları başladı!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Sur Yapı Muhit projesinde Kasım ayında 44 gayrimenkul satıldı. Projenin hafriyat çalışmaları başladı.

MCA Hafriyat Gayrimenkul Organizasyon iletişim Haberi

MCA Hafriyat Gayrimenkul Organizasyon iletişim

MCA Hafriyat Gayrimenkul Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aydoğan, Ali Hikmet Arıcan, Cihan Arıcan tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


MCA Hafriyat Gayrimenkul Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Zemin ve arazi hazırlama, alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri (tarımsal arazinin hazırlanması, dinamitleme ve kayaların kaldırılması, inşaat, tarım vb. alanların drenajı, hafriyat, kazı, dolgu vb. işler) (madencilik için yapılanlar hariç).İnşaat ve yıkım atıklarının, çalı, çırpı, moloz gibi enkazların toplanması ve taşınmasını yapmak.İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa...