14 / 05 / 2024

McArthurGlen ve Fiba Holding ortak mı oldu

McArthurGlen ve Fiba Holding ortak mı oldu

Avrupa’nın en büyük indirimli alışveriş merkezleri zinciri McArthurGlen, Türkiye’ye geliyor. Lüks markaların yüzde 70’lere varan indirimle satıldığı McArthurGlen ’in, Fiba Holding ile ortak olduğu öğrenildi.

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yurdaer Kahraman, Rahmi Aydın, Levent Kaya  Ali ve Cemil Çavdar tarafından kuruldu.

Fiba Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiba Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Buğdaycı tarafından kuruldu.

Fiba CP dünyadaki gayrimenkul yatırımlarına rehberlik edecek!

Fiba CP CEO'su Yurdaer Kahraman, Çin'den Romanya'ya uzanan AVM, ofis ve plaza yatırımlarını Fiba Grubu'nun gayrimenkul deneyimi ile birleştirdiklerini ve yatırım danışmanlığı misyonuyla gayrimenkul sektörüne de rehberlik edecekleri belirtti.

Murat Özyeğin AVM yönetim şirketi Fiba CPM’i duyurdu!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, AVM kiralama ve yönetim şirketi Fiba Commercial Properties Management’ı kurduklarını açıkladı.

Fiba Cp Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fiba Cp Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özyeğin, Mehmet Güleşçi, Ayşe Can Oktay, Yurdaer Kahraman ve Levent Kaya ortaklığında kuruldu. 

Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman'dan 4 yeni şirket!

Metro Properties Asya Bölgesi Müdürü ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Bayer ve  Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman bugün 4 yeni şirkete imza attılar. 

FİBA CP, AVM'lerini yeniliyor!

Fiba Grubu’nun 30 yıllık finans ve finans dışı sektör tecrübesini, 20 senelik gayrimenkul bilgisi ile birleştiren Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’nin büyüme ve yenileme sürecini paylaştı. 

Fiba Holding gayrimenkul yatırımlarına hız verdi!

Fiba Holding yönetimindeki gayrimenkul ve perakende işleri hızla büyüyor. Grubun 18,1 milyar dolarlık toplam varlık büyüklüğü içinde gayrimenkulün payı 2,3 milyar doları buldu..

Fiba Commercial Properties'ın tanışma toplantısı 28 Şubat'ta!

Fiba Commercial Properties, projelerinin verimliliğini ve performansını artıracak. Fiba tanışma toplantısı gerçekleştirecek. Toplantı 28 Şubat 2017'de düzenlenecek.

Fiba Holding, Şifa hastanelerini alıyor!

2014 yılında Florence Nigthingale Hastane Grubuna yüzde 50 ortak olan Fiba Holding, sağlık sektörünü sevdi.Fiba'nın Kadıköy Şifa ve Ataköy Şifa hastanelerini satın almaya yönelik anlaşmanın birkaç gün içinde taraflar arasında imzalanması bekleniyor.

Fiba Gayrimenkul AVM portföyünü ikiye katlayacak!

Fiba Ticari Gayrimenkul Yatırımları'nın yurtiçinde ve yurtdışında toplam sekiz AVM'si var. Grup kısa vadede yapacağı satın almalarla bu sayıyı ikiye katlamayı planlıyor.

Hüsnü Özyeğin AVM açacak!

Avrupalı AVM zinciri McArthurGlen ile ortaklık yapan Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin, Alemdağ ve Göktürk'e indirimli lüks marka AVM'si açacak.

Hüsnü Özyeğin'den Alemdağ ve Göktürk'e 2 yeni AVM!

Avrupalı AVM zinciri McArthurGlen ile ortaklık yapan Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin, Alemdağ ve Göktürk'e indirimli lüks marka AVM'si açacak. Özyeğin bir yandan da Metro Group'un AVM'lerini almak için görüşüyor.

McArthurGlen ve Fiba Holding ortak mı oldu Haberi

McArthurGlen ve Fiba Holding ortak mı oldu


Avrupa’nın en büyük indirimli alışveriş merkezleri zinciri McArthurGlen, Türkiye’ye geliyor. Lüks markaların yüzde 70’lere varan indirimle satıldığı McArthurGlen’in, Fiba Holding ile ortak olduğu öğrenildi. Bu ortaklıkla ilk etapta İstanbul’da biri Avrupa, biri Asya yakasında 2 outlet merkezi açılacak.



ORTA ve üst segment lüks markaların indirimli satışının gerçekleştiği Avrupa’nın en büyük outlet alışveriş merkezi zinciri McArthurGlen Designer Outlet, Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Avrupa’da 8 ülkede 20 outlet alışveriş merkezi bulunan McArthurGlen’in, finans, enerji ve liman işletmeciliğinin yanı sıra perakende sektöründeki faaliyetleriyle de adından söz ettiren Fiba Holding ile ortak olduğu öğrenildi. Hali hazırda Avusturya, Belçika, Fransa, Almanya, Yunanistan, İtalya, Hollanda ve İngiltere’de faaliyette bulunan McArthurGlen, Prada, Versace, Valentino, Armani, Zegna, Burberry, Roberto Cavalli gibi ilk akla gelen hemen tüm lüks markaların...