30 / 04 / 2024

MEB fetö arsa

MEB fetö arsa

Bursa'da FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında 8 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait arsanın örgüte nasıl aktarıldığına yer verildi.

Çorum’da MEB'e arsa tahsisi!

Çorum’da İl Özel İdaresi’ne ait bir okul yeri Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edildi. Tahsis ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu hazırlandı.

Düzce Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı yapımı planlanan MEB.2014.24.İHL Tip Proje Numaralı 24 derslikli Merkez İHL ve Spor Salonu projesi işi ihale ediyor.

FETÖ'nün kapatılan okulu, engelliler için eğitim yuvası oldu!

Kırklareli'nde FETÖ'nün haksız kazançlarla elde ettiği paralarla yaptırdığı ve darbe girişiminin ardından MEB'e devredilen okul, engelliler için yeniden düzenlenerek eğitim yuvası oldu.

Melikşah Üniversitesi'nde arsa dolandırıcılığı davası sürüyor!

FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan Melikşah Üniversitesi'nde arsa dolandırıcılığı davası sürüyor.

Gürsel Tekin'den, FETÖ'ye arsa tahsis edildi iddiası!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, gerçekleştirdiği basın toplantısında devlete ait birçok arsanın FETÖ'ye tahsis edildiğini iddia etti.

Gürsel Tekin'den FETÖ arsalarına dair açıklama!

Darbe girişiminin ardından FETÖ'nün hangi illerde arsa aldığına dair açıklamalarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin “Belediye başkanlarından sonra sıra bakanlara gelecek” diye açıklamada bulundu.

FETÖ, depremzedelere gelen parayla arsa almış!

Kimse Yok Mu Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında itirafçı olan bir şüpheli, FETÖ'nün Van'daki depremzedeler için gelen yardım parasıyla arsa alıp bina yaptığını, bu binanın da öğrencilerle örgütsel toplantılar yapmak amacıyla kullanıldığını anlattı.

MEB'in Bursa'daki arsası FETÖ'ye mi bağışlandı?

Bursa'da FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında 8 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait arsanın örgüte nasıl aktarıldığına yer verildi.

Fatma Şahin'den FETÖ'nün arsa bağışı iddiasına açıklama!

Kayyuma devredilen Naksan Holding'in sahiplerinin 50 milyon TL'lik arazi bağışladı iddiasına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den açıklama geldi. Şahin, arsa hakkında ''Yapılanlar bağış değil, kentsel dönüşüm kararma istinaden yapılmış bir iş" diye konuştu.

Özel okula dönüşen dershanelere arsa ve bina desteği geliyor!

Özel okula dönüşen dershanelere arsa ve bina desteği verilecek. MEB yetkililerinin verdiği bilgiye göre, dönüşüm programındaki 1.534 kurum ihalelere girme yeterliliğine sahip.

FETÖ'den İzmir'de 80 milyonluk arsa vurgunu!

Gediz Üniversitesi'ne hastane yapılması şartıyla 80 milyon lira değerindeki arsasını bağışlayan Hatice Bahriye Yağcı, üniversitenin FETÖ’nün kontrolünde olduğunu öğrenince hukuka başvurdu. FETÖ, arsaya hastane değil ama lunapark yapmış.

FETÖ’cüler, Kanal İstanbul’un çevresindeki arsaları mı topladı?

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat, FETÖ’cü kişilerin projeye yönelik bilgilere önceden ulaşıp arsa topladıklarını öne sürdü

Ankara Altındağ’da FETÖ'ye arsa verilmedi!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Belediye Başkanlığı yaptığı süre boyunca, FETÖ’ye Altındağ’dan bir karış toprak, Altındağ Belediyesi’nden bir kör kuruş para verilmediğini söyledi.

MEB fetö arsa Haberi

MEB fetö arsa

Bursa'da, Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/ PDY) yönelik soruşturma kapsamında 8 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, Milli Eğitim Müdürlüğüne ait arsanın örgüte nasıl aktarıldığına dair detaylara yer verildi. Hazırlanan iddianamede, tutuklu bulunan eski milli eğitim müdürü Atilla Gülsar'ın, milli eğitim müdürü olduğu dönemde kapatılan Özel Orhangazi Üniversitesi'nin yapımı aşamasında hukuka aykırı olarak Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilmiş 6 bin metrekareden oluşan arsayı, 'Milli Eğitim Müdürlüğünden olarak ihtiyacımız yoktur' yazısı vererek, Uludağ Kültür ve Eğitim Vakfı'na tahsis ettiği ortaya çıktı.


ÖRGÜTÜN ASKERİ GİBİYDİ

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında başka bir davada tutuksuz yargılanan F.K. ifade verdi. F.K, "İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar'ı da tanırım. Gülsar, örgüt yapılanması içinde vali Şahabettin Harput'un altında görev yapan, örgütün...