26 / 07 / 2024

meb yapım ihalesini kim kazandı

meb yapım ihalesini kim kazandı

MİLLİ Eğitim Bakanlığı Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2014/75655 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi...

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

İBB İstanbul'da yapımı devam eden iki metro hattının ihalesini iptal etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapım aşamasında olan Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının ihalelerini iptal etti. İBB, söz konusu inşaat işleri için yeniden ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

İzmir Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına başlanıyor! İhalesi gerçekleştirildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 2'nci etabın yapım ihalesini de gerçekleştirdi ve sonuçlandırdı. Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına böylece start verildi...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Dost İnşaat TAI mühendislik binası yapım işleri ihalesini kazandı!

Dost İnşaat, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.(TUSAŞ) mühendislik binası yapım işleri ihalesini kazandı.

Hatay öğrenci yurdu yapım ve kiralama ihalesi 19 Nisan'da!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü inşa edilecek olan özel öğrenci yurdu yapım karşılığı uzun süreli kiralama ihalesini 19 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Antalya Boğaçay özel proje alanı yapımı ihalesi 5 Nisan'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı İlçesi, Liman Mahallesinde bulunan 21523 ada 1, 2, 3 ve 4 parsel numaralı taşınmazlar üzerine İDARE tarafından onaylanacak Arsa satışı karşılığı Boğaçay Özel Proje Alanı Yapımı Projesine Uygun İnşaat ve düzenleme ihalesini 5 Nisan'da yapacak.

Uzundere 2. Etap Kentsel Dönüşüm ihalesi yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesinde ikinci etabın yapım ihalesini de yaptı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapımı Metrostav Ankara İnşaat'ın!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapım ihalesini Çek firması Metrostav Ankara İnşaat kazandı. Firma, hat inşaatı için 114 milyon 392 bin 854 lira teklif verdi.

Çanakkale Özel İdaresi yapım ihalesini Demir İnşaat aldı!

Çanakkale Özel İdaresi Yatırım Ve İnşaat Müdürlüğü ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleyi 6 milyon 244 bin 900 TL ile en düşük teklifi veren Demir İnşaat Altyapı Sanayi Ve Limited Şirketi aldı.

Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı yapım ihalesi tamamlandı!

Milli Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık Ankara inşaat Emlak Bölge Başkanlığı 2015/31573 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanlığı yapım ihalesini Elif İnşaat aldı!

Valiliğin (YİKOB), İçişleri Bakanlığı Müsteşarlık 2015/129217 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleyi Elif İnşaat Taahhüt ve Ticaret şirketi kazandı.

Amasya Ferhat Tüneli yapım sözleşmesi imzalandı!

Ferhat Tüneli yapım ihalesini kazanan Özce İnşaat ile Amasya Belediyesi arasında imzalanan sözleşme ile Ferhat Tüneli Projesi hayata geçiyor.

meb yapım ihalesini kim kazandı Haberi

meb yapım ihalesini kim kazandı

MİLLİ Eğitim Bakanlığı Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2014/75655 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürlüğü Hisarpark caddesi Karakuş Sokak No:12 Ulus Altındağ Ankara adresinde gerçekleşen ihaleye yirmdört firma teklif verdi. 

Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 

Yaklaşık maliyeti 168.951,31 TRY olan ihaleye giren yirmiüç firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 

2014 yılı ortaöğretim onarımlar paket 27 (Çankaya Atatürk Lisesi, Çankaya 50.Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi) işi için açılan ihalede sınır değer 115,963,00 TRY olarak belirlendi. En yüksek teklifin 137.000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 116.150,00 TRY verildi. 

NESİP ŞADİ YAZICIOĞLU 116.150,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...