07 / 05 / 2024

Mebuskent kampanyaları

Mebuskent kampanyaları

Aymor Grup tarafından kurulan Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor. Mebuskent, Batıkent Çakırlar’da 1.100 rakımla Ankara’nın en yüksek bölgelerinden biri olan Karacakaya mevkiinde kuruldu.

Mebuskent'te öğretmenler gününe özel kampanya!

Aymor Grup tarafından inşa edilen Mebuskent projesi 24 Kasım Öğretmenler Günü için öğretmenlere özel kampanya düzenlendi. 24 ile 30 Kasım tarihleri arasında ev alan öğretmenlere 127 ekran televizyon hediye ediliyor.

Mebuskent'te yüzde 10 indirim!

Başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da inşa edilen Mebuskent, katıldığı Ankara Emlak Fuarı boyunca daire fiyatlarında yüzde 10 indirime gidecek.AYMOR Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgil ibilgi verdi.

İbrahim Babacan: Dar gelirliler için kampanyalar devam etmeli!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Emlak Konut GYO, GYODER ve KONUTDER yöneticilerine seslendi. Babacan, "Dar gerlirlilerin ev almasına yardımcı olmak için kampanyaların devam etmesi gerekiyor" diye konuştu.

Konutta doğru kampanyalar satışları artırıyor!

İnşaat sektöründe durgunluğu gidermek için son 7 aydan beri birbiri ardına kampanyalar düzenleniyor. Doğru kurgulanan kampanyalar, satışları ciddi oranda artırıyor.

Sevgililer Günü konut kampanyaları 2017!

Sevgilinizle yeni bir hayata adım atmak ya da eşinize unutamayacağı bir hediye almak istiyorsanız bu kampanyalar tam size göre. İşte Sevgililer Günü konut kampanyaları 2017...

Konut kampanyaları ekonomiyi canlandırır!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Sedat Aybar, kampanyaların kısa vadede sektörü ve genel ekonomiyi hareketlendireceğini söyledi.

Gayrimenkulde 2016'nın son kampanyaları başladı!

Gayrimenkul firmaları 2017 yılına girmeden ev sahibi yapmak için yılın son kampanyalarını hayata geçirdi. Kampanyalar; indirimden vade uzatmaya, 0 faizden peşinat fırsatına kadar avantajlar içeriyor.

Aymor Ankara Mebuskent taksitleri!

Aymor İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Mebuskent projesinde 332 villa ve 10 blokta 652 daire yer alıyor. Peki Aymor Ankara Mebuskent taksitleri ne kadar?

Ankara Mebuskent satılık daire!

Ankara Mebuskent satılık daireler Aymor İnşaat tarafından inşa edildi. Projede “2016 bitmeden evinizi alın” sloganıyla kampanya başladı.

Mebuskent ödeme planı 2016!

Mebuskent Projesi, Aymor İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede sene sonuna özel kampanya sunuluyor..

Mebuskent'te aylık 1.690 TL’den başlayan taksitler!

Başkent’in prestijli projelerinden Mebuskent, aylık 1.690 TL’den başlayan taksitler ve 120 aya kadar vade ile “Yılın Son Fırsatı” kampanyasını başlattı.

Kartallife Atalar'da kampanyalar Kasım'a uzatıldı!

Kartal-Atalar’ın en prestijli konut projesine haziran ayında start veren STCA Gayrimenkul, ister yüzde 25 peşinat, 60 ay yüzde 0 faiz ister yüzde 25 peşinat, yüzde 0,99 faiz 120 ay vade kampanyalarını kasım sonuna kadar uzattı.

Mebuskent'te yeni eğitim yılı başlıyor!

Başkent’te bu yıl yaşamın başlayacağı ve tahmini 5 bin kişilik nüfusuyla “Şehir içinde şehir” olacak Mebuskent’in de içinde konuşlandığı Batıkent Çakırlar, bu heyecanın en yoğun yaşandığı bölgelerin başında geliyor…

Kampanyalar konut satışlarını uçurdu!

Konut sektörü açısından genelde durgun geçen yaz ayları, ardı ardına uygulanan konut kampanyaları sayesinde bu yıl büyük hareketliliğe sahne oldu. Cem Çankaya Emlak GYO’nun başlattığı kampanyanın çığ gibi büyüdüğünü belirtti.

Ankara Mebuskent Konutları tamamlanma aşamasına geldi!

Son yılların en özgün ve prestijli konut projelerinden Mebuskent’te konutların teslimine sayılı günler kaldı. Aymor Grup tarafından, Batıkent Çakırlar Karacakaya’da 388 dönümlük bir alan üzerinde Mart 2013’te inşasına başlanan projede konutlar, bu yıl bitmeden teslim edilecek.

Mebuskent kampanyaları Haberi

Mebuskent kampanyaları

Ankara’nın en havalı projesi Mebuskent, yepyeni yaşam alanıyla Batıkent’te adeta yeni bir şehir kuruyor. Aymor Grup tarafından kurulan Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor. Mebuskent, Batıkent Çakırlar’da 1.100 rakımla Ankara’nın en yüksek bölgelerinden biri olan Karacakaya mevkiinde kuruldu. Doğayla iç içe ve yeşille bir arada yepyeni bir şehir konumunda. “Şehrin içinde yeni bir şehir” kurma hedefiyle hayata geçirilen Mebuskent konut projesi, doğru  lokasyonda, kaliteli ve konforlu bir yaşam için istenen her ayrıcalığı bir arada sunuyor. Ankara’nın bir uçtan bir uca bağlantılı güzergâhlarına 25 dakikalık mesafedeki Mebuskent, yepyeni bir yaşam alanı, yeni bir şehir...


Mebuskent, 388 bin metrekarelik dev alan üzerinde 332 adet villa ile 602 dairelik 10 bloktan oluşan çok katlı konutları ile elit bir yaşam sunuyor. Projede 2+1,...