18 / 05 / 2024

Meç İnşaat Elegance Evler fiyat

Meç İnşaat Elegance Evler fiyat

Meç İnşaat Elegance Evler 'de fiyatlar 285 bin liradan başlıyor Mart 2014 'te sahiplerine teslim edilecek olan projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri bulunuyor.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Hane Prıme İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hane Prıme İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Aydın tarafından kuruldu.

Dekortıme İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekortıme İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Adem Kuşoğlu tarafından kuruldu.

Four Lıme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Lıme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Meral, Ceylan Ulusoy ve Ercan Düz ortaklığında kuruldu.

HSBN İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

Konkordato talep eden HSBN İnşaat Taahüt Turizm Prodüksiyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında 1 yıllık kesin süre verilmişti. Şirketin konkordato davası hakkında yeni bir gelişme yaşandı...

Büyüme rakamları inşaat sektörünün ok gibi fırlayabileceğini gösteriyor!

İNDER Başkanı Durbakayım, "İnşaat sektörünün iyice gerilen yay pozisyonunu aldı. 2019 itibarıyla açıklanan büyüme rakamları, inşaat sektörünün önümüzdeki dönemler için hazırlandığını göstermektedir" dedi...

Merkez Bankası: Enflasyondaki düşüş ve beklentilerdeki iyileşme ön plana çıktı!

Merkez Bankası Finansal İstikrar Raporu'nda, "Enflasyondaki düşüş ve beklentilerdeki iyileşme ön plana çıkarken, döviz kuru oynaklıkları azaldı, faiz oranları belirgin geriledi." ifadelerine yer verildi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat patronlarının 2019 yılı büyüme stratejileri!

İnşaat CEO'ları ve patronları yönettikleri şirketlerin 2019 yılı büyüme stratejilerini ve odaklandıkları başlıca yatırım alanlarını anlattı.

Dema Enerji Haberleşme İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dema Enerji Haberleşme İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Egemen Karabulut tarafından kuruldu. 

Büyüme İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüme İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ahmed Abdelmaksoud tarafından kuruldu. 

Seven İnşaat Kadıköy'de kentsel dönüşüme farklı bakış açısı getirdi!

Kadıköy bölgesinde faaliyet gösteren Seven İnşaat, kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısı getirdi..

İzmir Torbalı'daki binalar modern bir görünüme kavuşuyor!

Torbalı'da hızla yükselen binalar ilçenin mimari yapısına yön veriyor. İnşaatçıların yaptığı birbirinden güzel binalar ile Torbalı her geçen gün daha da modern bir görünüme kavuşuyor.

Meç İnşaat Elegance Evler fiyat Haberi

Meç İnşaat Elegance Evler fiyat



İzmir Buca 'da inşa edilen Elegance Evler projesi Meç İnşaat imzası taşıyor. Meç İnşaat Elegance Evler 'de satışlar devam ediyor.


Meç İnşaat Elegance Evler 60 adet konuttan meydana geliyor. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor.


Mart 2014 'te sahiplerine teslim edilecek olan Meç İnşaat Elegance Evler 'de 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut alternatifleri bulunuyor.


Meç Elegance Evler 'de fiyatlar 320 bin liradan başlıyor 600 bin liraya kadar yükseliyor.  Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Meç İnşaat Elegance Evler 'de; spor salonu, güvenlik, cep sineması, yüzme havuzu, fitness salonu, hamam, yeşil alanlar mevcut.


4 bin 600 metrekarelik alan üzerine yayılan Elegance Evleri; Optimum AVM 'ye 14 kilometre, otogara 7.2 kilometre, otobana 4.5 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı 'na...