29 / 04 / 2024

Med Lead Turizm iletişim

Med Lead Turizm iletişim

Med Lead Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Adıgüzel tarafından kuruldu. 

Medıcalty Group Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Medıcalty Group Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Hani Elkadı ve Maher A.L.M.S.A ortaklığında kuruldu.

Worldwıde Medıcal Travel Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Kuruldu!

Worldwıde Medıcal Travel Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Eyüp Tayyip Demirhan ve İbrahim Demir ortaklığı  tarafından kuruldu.

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Memet Doğan tarafından kuruldu.

MED Alem Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MED Alem Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Doğan ve Nevzat Doğan tarafından tarafından kuruldu.

Med Lead Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Lead Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Adıgüzel tarafından kuruldu. 

Med View Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med View Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdulrahman Althunayan tarafından kuruldu.

Yeman Med Sağlık Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeman Med Sağlık Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, ABD Alrahman Kahwaji, M. Salim Alkahwahji, Mohd Hassan Kahwaji tarafından 26 Mayıs'ta kuruldu.

EFT Tekstil Turizm İnşaat Gıda Med. Est. Hiz. Limited Şirketi kuruldu!

EFT Tekstil Turizm İnşaat Gıda Med. Est. Hiz. Limited Şirketi Yasin Akın tarafından 5 bin liralık sermaye ile Reşit Paşa Mahallesi Emirgan 'da kuruldu...

Fransız Clup Med'ten Belek'te yatırım!

Fransız Turizm Devi Fransız Clup Med Türkiye'ye yatırım yapma kararı aldı...

Med Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Med Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm ve Girişimcilik Anonim Şirketi, Mehmet Refik Birgen, Tarek Mohammed A.Bınladen ve Yaşar Aşçıoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Club Med zengin turisti Belek'e götürecek!

Silkar Turizm bünyesindeki Lykia World Grubu, Antalya'daki otelin işletmesini Fransız Club Med'e devrediyor. Otel 2013'ten itibaren 10 yıl süreyle Club Med Belek adıyla işletilecek

Crystal Hotels, otellerine Club Med"i de kattı!

Crystal Hotels"in, Antalya"nın Kemer ilçesine bağlı Beldibi beldesindeki Club Med"in işlettiği tesisi Ener Turizm"den satın aldığı bildirildi

Fatih Destebaşı, Aderans GYO Turizm İnşaat şžirketi'ni kurdu!

Aderans GYO Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Fatih Destebaşı, Başkan Yardımcısı olarak Osman Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Fatih Destebaşı görev yapacak...

Med Lead Turizm iletişim Haberi

Med Lead Turizm iletişim

Med Lead Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Adıgüzel tarafından kuruldu. 

Med Lead Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Sağlık turizmi konusunda danışmanlık ve hizmet vermek, 2.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3.Yurt içi ve yurt dışı hasta refakati işlerini yapmak, yaptırmak 4.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Med Lead Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fulya Mahallesi Galipbey Sk. Orhun Apt. Apt. No: 3/13...