04 / 05 / 2024

Medicana balkon

Medicana balkon

Medicana Sağlık Grubu geleceğe yatırım için kolları sıvadı. Medicana, ilk etapta Balkan ülkelerinde yatırım hazırlıkları yapılmaya başladı, ilk Medicana da Hırvatistan'da açılacak...

Çukurova Balkon’da Nisan ayı kampanyası!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı. 

Antalya'daki TOKİ evlerine balkon müjdesi!

Antalya Döşemealtı ilçesinde yer alan Çıplaklı TOKİ evlerine ilave balkon yapımı öngören ihale sözleşmesini imzaladı...

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul'ün, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da Mart ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. 

Çukurova Balkon Sevgililer Günü kampanyası 2018!

Çukurova Balkon'da Sevgililer Günü kampanyası başladı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Çukurova Balkon 20 bin TL peşinatla ev sahibi yapıyor!

Çukurova Balkon’da  “Yüzde 5 peşin, hemen taşın” kampanyası kapsamında sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek hemen teslim ev sahibi olunabiliyor... 

Çukurova Balkon'da 20 bin TL peşinat kampanyası!

Çukurova Balkon'da 20 bin TL peşinatla ev sahibi olunuyor. Yüzde 5 peşin, hemen taşın sloganıyla tanıtılan projede satışlar tam gaz devam ediyor.  

Çukurova Balkon'da 395 bin liraya 1+1!

İstanbul’un yeni cazibe merkezi Kartal’da Son Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi 19 ve 20 katlı iki blokta toplam 261 konuttan meydana geliyor.

Medicana Sağlık'tan Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

Medicana Sağlık Grubu, bugüne kadarki en büyük yatırımını Bursa’da yaptı.  Nilüfer'de 100 milyon dolarlık harcamayla yapımı tamamlanan Medicana Bursa Hastanesi yeni yılda 300 yatak kapasitesi ve tüm sağlık birimlerinde toplam bin personelle hizmete girecek.

Medicana, eğitim sektörüne giriyor!

Medicana Sağlık Grubu, 2017’yi yüzde 15 büyüme ve 700 milyon TL ciroyla kapatmaya hazırlanıyor. Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, “Yeni eğitim yılma birkaç okulla giriş yapacağız” dedi.

Çukurova Balkon’dan yeni yıl kampanyası!

Son Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul’un, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da yeni yıl kampanyası başladı. 

Çukurova Balkon son fiyat listesi 2017!

Çukurova Balkon son fiyat listesi 2017 kapsamında fiyatlar en düşük 395 bin TL'den başlıyor. Proje iki blok olarak İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edildi....

Çukurova Balkon fiyatları 2017!

261 konuttan meydana gelen Çukurova Balkon'da tüm dairelerde balkon bulunuyor. Çukurova Balkon fiyatları 395 bin TL'den başlıyor..

Medicana balkon Haberi

Medicana balkon

Medicana Sağlık Grubu'nun temelleri 1992 yılında Dr. Hüseyin Bozkurt tarafından atıldı. Bugün Türkiye'nin önemli hastane zincirlerinden biri haline geldi. İstanbul, Ankara, Konya, Samsun,Sivas ve Bursa'da 13 hastanesi ve 6 bini aşkın çalışanı var.

Para'daki habere göre, grubun yatırımları devam ediyor. Bu yatırımlar sadece yurtiçinde de olmayacak. Türkiye, sağlık sektöründe çevre ülkelerden 25 yıl önde.

Yurtdışından birçok hasta tedavi için Türkiye'ye geliyor. Ancak bunun uzun süre böyle devam etmeyeceği de ortada. Çünkü bu ülkeler de kendi yatırımlarını yapmak isteyecek. Medicana da geleceğe yatırım için kolları sıvamış, ilk etapta Balkan ülkelerinde yatırım hazırlıkları yapılmaya başlanmış, ilk Medicana da Hırvatistan'da açılacakmış.

Medicana ile ilgili kulis haberimizi sonraya bıraktık. Grubun patronu şu sıralar yepyeni bir sektör için hazırlık yapıyor. Dr. Bozkurt, bu yıl itibariyle eğitim sektörüne...