04 / 05 / 2024

Medikule İstanbul rezidans

Medikule İstanbul rezidans

İstanbul Avrupa Yakası Sağlık Kenti, Olimpiyat Köyü ve Tema Park'ın hemen karşı tarafında inşa edilen ve Makro İnşaat ile Akyapı ortaklığı ile konumlandırılan Medikule İstanbul resmen satışa çıktı...

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyat!

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Küçükçekmece'de inşa edilen projede 1.067 adet konut bulunuyor.

Vira İstanbul Rezidans daire fiyatları!

Vira İstanbul Rezidans projesi 17 blokta 1.156 daire ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Beylikdüzü Vira İstanbul Rezidans projesinde 30 ay vade farkı olmadan taksitlendirme yapılıyor.

Vira İstanbul Rezidans Kavaklı teslim tarihi!

Vira İstanbul Rezidans Kavaklı teslim tarihi 2018 yılının sonu olarak belirtiliyor. Vira İstanbul Rezidans projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Rezidans satış ofisi!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Rezidans satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Piyalepaşa İstanbul Rezidans'ta metrekare fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor...

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satış ofisi!

Daire alanlarının 60 metrekareden başladığı projede teslimler 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor. Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Oryapark İstanbul Rezidans daire fiyatları!

Oryapark İstanbul Rezidans daire fiyatları 593 bin 908 liradan başlıyor. Oryapark İstanbul Rezidans Ümraniye projesinde daireler 2016 yılının sonunda teslim ediliyor...

Nlogo İstanbul Rezidans Esenyurt fiyat!

Nlogo İstanbul Rezidans Esenyurt fiyat listesi 171 bin liradan başlıyor. Nlogo İstanbul Rezidans Esenyurt projesi 7 blokta 2 bin 679 daire ve dükkanlardan meydana geliyor...

Sone İstanbul Rezidans ev fiyatları!

Sone İstanbul Rezidans ev fiyatları 310 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Sone İstanbul Rezidans projesinde 1.067 adet daire, otel ve ticari birimler yer alıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Rezidans fiyat!

İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde bulunan proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Rezidans fiyat listesine göre metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Cathay Sone İstanbul Rezidans nerede?

5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede konut, otel ve dükkan bulunuyor. Peki Cathay Sone İstanbul Rezidans nerede?

Küçükçekmece Sone İstanbul Rezidans fiyat!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarından oluşan proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Küçükçekmece Sone İstanbul Rezidans fiyat listesine göre 310 bin TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Rezidans ödeme planı!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Rezidans projesinde 760 daire, 190 rezidans yer alıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Piyalepaşa İstanbul Rezidans projesinde teslimler Ocak 2018 tarihinde yapılıyor.

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satılık!

Piyalepaşa İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen projede 24 ay vade farksız taksit uygulanıyor.

Medikule İstanbul rezidans Haberi

Medikule İstanbul rezidans

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile hayata geçirilen ve İstanbul Avrupa Yakası Sağlık Kenti, Olimpiyat Köyü ve Tema Park'ın hemen karşı tarafında yer alan Medikule İstanbul projesi Bahçetepe İstanbul projesinin bir etabı olarak yükseliyor. Giriş Kayaşehir'in ardından Medikule İstanbul etabının da satışa çıktığı Bahçetepe İstanbul karma bir proje olarak yükseliyor. 


Bahçetepe İstanbul'un arsa alanı 81 bin 910 metrekare olarak belirlendi. Projede alanları 62 metrekare ile 247 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri bulunuyor. 


Medikule İstanbul etabında ise sadece 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri bulunuyor. 


Medikule İstanbul projesi Bahçetepe İstanbul projesinin rezidans bloğu olarak yükseliyor. Projenin Medikule bölümü 30 katlı 2 bloktan oluşuyor.


Medikule İstanbul fiyatları!


Projede metrekare birim fiyatı 2 bin 200 liradan başlıyor. 1+1 konutların fiyatları ise 172...